Charlieho andílci

63%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Popkornová zábava v plné síle. Tvůrci si vzali na paškál klasický stejnojmenný televizní seriál ze 70.let a dali tomu současný žhavý kabát přirozeného ženského sex appealu. Ono to platilo i tehdy, ale při dnešním pohledu už to kypí zvláště pro mužské oko až neuvěřitelnou naivitou. Hlavní role byli svěřeny dámám, které to pojali vůlí sobě vlastní a dali do toho viditelně všechno. Jejich herecké výkony předčily očekávání. Opět ženská naivita, ženská přirozenost a svůdnost, ryze ženský pohled na věc, ženská odhodlanost a dravost a ke všemu tomu jeden mužský protipól v podobě Bosleyho, v podání Billa Murraye, představujícího spíše jako nešiku. Spousta zábavných scén a scének videoklipového střihu s patřičným hudebním doprovodem a na svou dobu již se skvělými vizuálními efekty. Pro režiséra říkající si jednoduše McG to byl filmový debut a ukázal tím svůj režisérský um a schopnosti. A bylo to něco nového, což mnozí bohužel do dneška ještě nedokázali strávit, ale v podstatě tím udal nový směr, kterým se jede ještě dnes.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela zábavná blbost, co si na nic nehraje, jen místy neskutečně tupě upřímným způsobem baví. Na jedno nedělní odpoledne naprosto vhodné...
Fingon
16 886 bodů
8
Lucy Liu a Drew Barrymore v jednom filmu? Exploze, sranda a parodie všeho možného v tom samém? Mňam, mňam...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Velice odvážné a zábavné.
  • Akce
  • Tempo
  • Vtip
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Styl jasně vede nad obsahem. Scénář je sice stejně děravý jako úsměv devadesátiletého starce, ale i tak ho lze díky hlavním představitelkám, dynamické režii, spoustě cameo výstupů s klidem akceptovat a užít si 98 minut absolutní pohody...
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Nebudeme chodit kolem horké kaše, když mi bylo 15 let.. považoval jsem ty tři holky za vrchol ženské dokonalosti. Dneska jsou ty filmy spíše jen komedie které si pustíte, protože už prostě nevíte co si pustit. Ale stále tomu dám 4 hvězdy, protože je to prostě pecka.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Docela zdařilé a plné akce!
alexik789
2 512 bodů
5
Průměrná komedie, která mne moc nepobavila.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
V tomto filmu se zrodili hvězdy.
karlik4801
1 942 bodů
4
Nijak extra mě to nezaujalo, ale to už úděl diváka. Pro mě jsou to laciné vtipy a holky mě taky nebavily. Akce nic moc, ale není to na tak hrozně špatné úrovni. Co musím nechat je hudba a Drew Barrymore.