Záhada Blair Witch 2

32%
Záhada Blair Witch 2
Plakát traileru

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Rok po skvělém a průkopnickém prvním dílu přichází pokračování,které je v každém ohledu zlé. Ta snaha o autentičnost,kterou nabízel první díl se ve druhém díle zcela vytratila a zbyl jen stupidní vyvražďovací horor,který nemá ani špetku pořádné atmosféry.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3.5
Naprosto zbytečná věc. Záhada Balir Witch si mohla uchovat svou jedinečnou tvář, jenže byla natočna dvojka. Atmosféra ta tam, dojem z filmu ( opakovaný vtip není vtipem ) špatný. No holt někdy se prostě pokračování nevyvede a pokud je natočeno jen se záměrem - vydělat, dopadne to takhle.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Film je úplně jiný než jednička. Horší herci. Horší děj. Ale musí se nechat, že tvůrci měli odvahu udělat něco jiného a pokusili se o originalitu. Tohle pokračování bych nezatracoval, přestože na jedničku nemá. Rozhodně má alespoň pořádné rozuzlení. Téměř tři hvězdy.

Dodatečné informace

Původní název:
Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
  • USA Záhada Blair Witch 2
  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2
Premiéra v ČR:
10. 5. 2001
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
47,74 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Záhada Blair Witch 2


Podobné


Powered byJustWatch