Znovu a jinak

61%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Úžasně sobecký film, kde hlavní hrdinka na konci vyfuckuje celý svět a jde vstříc svému štěstí... Jason Reitman natočil tentokrát něco podivně nehřejivého a neodlehčeného. Milé překvapení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
A zase ta Diablo Cody. Juno šlo mimo mě, ale tenhleten návrat po letech do rodného města jsem si užil dost. A s Pattonem Oswaltem bych v tu "onu chvíli" měnil okamžitě.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
moje druhe stretnutie so scenarom od diablo cody pod taktovkou jasona reitmana dopadlo o dost lepsie ako ich prva spolupraca na JUNO (kde som hlavnej postave chcel rozbit hubu) aj hlavne vdaka vynikajucej charlize theron a scenaru ktory sa nesnazi byt chytry a vtipny za kazdu cenu. reitman vynikajuco vykresluje pocity ake clovek zaziva pri navrate do rodneho mestecka kde sa skoro nic nezmenilo. mnozstvo vtipne napisanych charakterov, inteligentny scenar a hlavne skvela charlize su dovodom preco sa young adult oplati vidiet...
Toren
Toren
5 165 bodů
6
Hořký příběh o jedné (zatraceně sexy) zlomené ženě. V rámci možností se z toho vyšťavilo vše, co se dalo.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Film se snaží být nekonformní a pravdivý ve své výpovědi o lidech z Reitmanovy generaci, která neví co dál se životem... Film nemá nikam vést, nemá mít vyústění, má být sondou do duše člověka, který neví co dál a přitom by to vědět měl. Protože je dospělý. Tato melancholie a hořkost kombinovaná s humorem Reitmana fascinuje (Juno, Up in the Air), ale tento film mi přišel moc předvídatelný. Reitman nedělá nic zajímavého, překvapivého...jen si dál jede tu svoji linii a vlastně předvídatelný příběh. V nekonformním a nekonvenčním hávu, takže působí o to víc "věrohodně". Už to tu bylo Reitmane, zkus něco jiného. Vylez ze své "comfort zone"!:-)
farb
farb
2 064 bodů
6
Jediné, co se dá z filmu vyzdvyhnout, je herecký výkon Charlize Theron.