South Park: Peklo na zemi

79%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9.5
South Park : Peklo na zemi je skvělé filmové zpracování dnes již kultovního seriálu. Tvůrci si opět nebrali servítky a valí to do nás plnými doušky. Těch hlášek je ve filmu tolik,že jen těžko poberete všechny. Samozřejmě si jich spoustu pamatuju a sem tam je i cituju.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Tak to holt dopadne, když je díl seriálu natažený na celovečerní stopáž. Velmi řídké co do děje i kadence vtipů, takže polopatické southparkovské moralizování působí ještě okatěji a už i trochu otravně. Proto je výsledek o stupeň pod seriálem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Upřímně mi lezlo na nervy to velké množství písniček, ale jinak spokojenost. Pro fandy seriálu určitě bomba. 7.5/10
lamps
lamps
15 150 bodů
6
Nic pro mě, ale některé satirické džouky se trefují do černého a hudební doprovod je prostě fenomenální. Někdy tomu snad dám druhou šanci...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
gejzír nápadov, skvelé piesne (hlavne o brianovi boitanovi) a ano nemci sú vážne prasce.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Tak tenhle film nebo muzikál mě maximálně dostal. Spousta hlášek, které zkultovněly. Mělo to i děj a ti kanaďani byli pravdu směšní.
kubas369
4 086 bodů
4
No do p..i, k...a drát nas...t co to dop.....e je. Ne ne tohle mě nikdy moc nebralo (Si vzpomínám když jsem ještě navštěvoval základku, tak ten kdo se na tenhle seriál nekoukal tak jaky by nebyl) tak nějak tuším a co tvurcům tohohle naprosto vypatlanýho filmu potažmo i seriálu šlo ale je to uděláný tak pro mě nechutným způsobem, že se mi chce dát odpad což neudělám protože pár slušnejch hlášek a vtipnejch scének se najde ale i přesto zůstávám věrný žlutý rodince a Griffinovým. Satira se dá přece dělat líp než takhle ne snad? Potom si vzpomenu, že největší ohlas mělo tohle v Americe a jsem doma stupidní hůmor pro stupidní ovce.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti rozhodně ne... :D
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Z filmování tohohle kultu se povedlo z půlky
  • humor
  • hlášky
  • styl animace
  • občas nuda
  • podstatná změna není
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
10
South Park posunul hranici humoru zase trošku jinam, alespoň co se týče komerční sféry multimédií. Narozdíl od seriálu film nikdy neztrácí tempo a servíruje neuvěřitelnou dávku všemožných jouků, které korunují písničky co mají doslova koule. P.S. I po dvacáté paráda!!!