Kontraband

62%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Kontraband se dlouhou dobu tváří jako ten tip u kterého si budete říkat,že jste to už všechno někde viděli. Jenže se to v jedné chvílí zlomí a začne jít svou vlastní cestou,která je zábavná,napínavá a akční. Za Marka Wahlberga dávám o nějaké to procento navíc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Scénář napíšeme ve stylu : Aby splnil hlavní misi, musí splnit pár podmisí, ve kterých se vždycky "jak na sviňu" něco pokazí a uděláme z toho taky trošku rodinné drama (to na diváky zabírá). V hlavní roli třeba Walhberg (to je přece ranař), manželku musí hrát někdo se sexy zadkem, záporáky někdo švihlý (výborný Ribisi!) a trošku to během děje promícháme (rozuměj - postavy se začnou chovat jinak), aby to vypadalo hodně zvratové. Závěr nějak vygradujem, bude to pecka...No, není to pecka. Jen neškodné akční drama, které nemít takovéhle obsazení, tak po něm pes neštěkne. PS. Ben Foster by si už zasloužil pořádný film. 4/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Remake solidního islandského filmu mě v kině hodně bavil, ale přiznám se, že jsem trochu nadržoval při hodnocení, protože Baltasar Kormákur je člověk, kterému fandím. Přeci jenom herec, jenž se etabloval jako režisér a navíc byl objevený ve Varech. Každopádně Wahlberg, Foster Ribisi a krásná Kate Beckinsale tuhle podívanou mají pevně v rukách.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Ani jsem neočekával nějaké vzrůšo a divoký spád. Taky se nic podobného nekonalo. Klasický sled událostí, převozy drog, přestřelky a zrada nejlepšího kamaráda. Kupodivu to nenudilo.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Film měl tempo a přestřelka s policií byla hodně stylová, ale jinak to nic extra nebylo. Ben Foster je mi hrozně nesympatický, a i kdyby předváděl bůhví jaké výkony, tak se mi nezavděčí. Marky Mark mohl být trochu víc drsnější, i když už má ženu a dva malý kluky.
Toren
Toren
5 165 bodů
6
6/10. Řemeslně poctivá žánrovka .Ale celý mi to přišlo tak o půl hodiny delší, než by muselo a místy až překvapivě unylý. Závěrečné šponování je však parádní!
Cettlovka
5 032 bodů
8
Toto není vůbec špatná krimi. Jen když hned na začátku vidím, že Mark W. je zadaný a ke všemu má děti, jsem zklamaná ;-)
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Takové nemastné, neslané. Průměr jak vyšitej. Mimo to se kameraman neustále snaží aby měl divák možnost se pokochat ksichtama skoro všech herců převážející kontraband. Ten zoom mě docela lezl krkem. Prostě film z nouze když není nic jiného po ruce. 55%
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Skvělá jízda a vynikající zábava. Kameru jsem zkousl a bavil se. Skvělá dějová linie s nádhernými zvraty a díky tomu film udrží diváka v pozoru. Wahlbergova role i záporňáci jsou dobře zahraní. Tak dobře udělaný inteligentní akčňák tu snad ani dlouho nebyl. Jde vidět že nejen honičky v autě, střílení s trojnásobnými zásobníky musí být ve filmu.
wiecej
1 452 bodů
7
Strašně mi to připomíná 60 sekund, má to podobný děj, stejný způsob vyprávění, jen Kontraband se v druhé polovině více zamotá a má výborného Ribisiho....