Noc oživlých mrtvol

68%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9
I přesto že jde o předělanou verzi Romerova filmu, dávám plnokrevných 90% za klasiku žánru. Krvavé a napínavé. Oproti originálu jde o dobré masky, atmosféru napětí a strachu.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Protože se jedná o remake, neznamená to, že by se jelo přes kopírák. Film nabízí sem tam svůj nápad a toho si hrozně cením. Problém je, že má odlehčenou atmosféru. Jedná se o akčnější zpracování, ale známky hororu se jaksi vytratili, což mě v celku mrzí.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Sice vylepšený remake, ale rozhodně ne lepší, než originál. Jiný konec potěšil, překvapil a zároveň zklamal.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Tom Savini. Člověk který dělal krvavé efekty například pro první Pátek 13. Nebo pro všechny zombie horory George A. Romera (mimo původní Noci oživlých mrtvol kdy byl povolán do Vietnamské války) a je znám jako herec například z filmu od Soumraku do úsvitu (motorkář). Si zde vyzkoušel režii. Jedná se remake kultovního hororu od průkopníka zombie žánru Romera který spolupracoval na scénáři a podílel se i jako producent. Svému předobrazu dělá čest. Vynikající zombíci kteří v některých ohledech dokonce zastiňují i originál. Savini svůj maskérský um ani zde nezapře.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6.5
Povedený remake kultovního snímku.
Květka
Květka
711 bodů
Pred filmem jsem byla plna ocekavani, jaky bude. Myslela jsem si, ze kdyz se vsude psalo, jaky je to legendatni trhak, ze takovy opravdu bude. Po shlednuti Noci ozivlych mrtvol jsem byla ale hodne zklamana. Bylo to sice o zombiech, ale to je tak vsechno. Podruhe bych se na to nekoukla.