Romeo musí zemřít

60%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Vynikající kameraman Andrzej Bartowiak se vrhl na režii a jde mu to více než dobře. V mých očích se nejvíce zaskvěl filmy ve kterých účinkoval můj oblíbenec DMX (Romeo musí zemřít,Lovec policajtů,Od kolébky do hrobu). Romeo má šmrnc a akční scény vypadají velmi dobře. Velkou zásluhu na tom všem nese Jet Li,který zde předvádí svůj um. Andrzej zde skvěle zkombinoval humor s akcí a drama s romantikou. Výsledkem je tedy povedený mix,který stojí za shlédnutí.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Jet Limu se v Americe povedl   každý film a ani tento není   výjimkou. Výborný scénář   byl natočen tak, že to snad   už ani lépe nešlo. Akce,   drama, humor, romantika,   vynikající hudba,   dechberoucí choreografie   bojových scén, přestřelky,   honičky, zkrátka vše, co   vděčný divák od   kvalitního akčního filmu   očekává. I tady se však   nemile objevuje veliké ALE.   Při pohledu na bojové scény   se nelze nevšimnout, jak   nerealistické jsou veškeré   výskoky a lety vzduchem. Při   natáčení používaná lana   opravdu ničí veškerou   realitu a velmi kazí ten   akční zážitek ze soubojů.   Blbec kdo to vymyslel. Tento   nápad snižuje celkové   hodnocení filmu a je to   nesmírná škoda.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Příjemné pokoukání, čekal jsem to daleko horší. Vizuální vychytávky mě bavily, použití wire-fu bylo ovšem místy hodně okaté.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Netypický akčňák s několika hodně neotřelými režijními nápady. ostatně režíroval výborný kameraman Andrzej Bartkowiak, který rozhýbal třeba autobus v Nebezpečné rychlosti. Jet Li na to rozhodně má a krásná Aaliyah je velmi pěkným přívěskem. Guilty pleasure začátku milénia.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Nechápu, proč tvůrci vylepšují počítačem bojové umění Jeta Lieho, který to evidentně nepotřebuje. Zbytečně tak ubírají filmu na stravitelnosti...