Chuckyho nevěsta

58%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
5
Chucky se vrátil a aby se ukázala alespoň nějaká novinka, nezůstane sám. Tvůrci tedy již opustili Andyho, který by logicky již tady musel být dospělý a vydali se atmosféricky poněkud jinou cestou. Andy tedy zůstává v předcházejících třech filmech tak vytvářející trilogii. Hrůza a děs dostalo vale a nastoupila hororová komedie, která ucelené fanoušky Chuckyho spíše zklame. Rozbitou panenku Chucky sešije dohromady nějaká Tiffany a Chucky její duši, samozřejmě pomocí černé magie, přenese do panenky. Zábavná etuda tak může začít. Výprava je viditelně nízkorozpočtová, čímž celý koncept vypadá hodně televizně. Sem tam se nějaké napětí objeví, ale jako celek skutečně nic moc. Snah o humor převyšuje očekávání, z nichž asi nejvíce pobaví sexuální scéna mezi panenkami, kdy se partnerka ptá partnera jestli má gumu. Pozdější těhotenství je však už ale skutečně mimo mísu. Nerealistický humor nemající smysl převažuje, ale jo, občas pobaví. Alespoň konec ždá se být nepředvídatelný. Suma sumárum, najelo se na fantastický zábavný komediální thriller, který může nadchnout svou novou kreativitou, ale s ohledem na předchozí snímky to bohužel celé vyznívá poněkud unyle až dětinsky. Jako povídka ze světa Chuckyho snad, ale takhle se spíše jedná o pád dolů.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Kinky camp full on. Jestli se série Chucky někdy brala vážně, tady po tom není památky a jde o nezřízenou absurditu, co se vnímá jako nezřízená absurdita odkazující na sebe sama i jiné hororové klasiky i soudobé trendy. Je dnes těžko pochopitelné, že se proti téhle sérii vedly protesty a byla vnímána jako jedna z nejškodlivějších věcí, co v kinematografii vznikly, která zkazí celou generaci. Tohle je hezká romantická komedie se vším všudy. I s gore.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Chuckyho nevěsta je naprostý vrchol série, která dost možná sérií být nikdy neměla. Tvůrci konečně pochopili, že série není o Andym, ale o Chuckovi a přikouzlili mu úžasnou nevěstu v dokonalém podání Jennifer Tilly, která je jedním slovem dokonalá. V dabingu se na to nekoukejte, protože Dětská hra v českém dabingu je strašný průšvih a nepochopíte v čem je síla této série!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jelikož už nejde o vraždící panenku jaká bývala předtím, což mě mrzí, upadá i můj zájem o další pokračování. Ale na druhou stranu je v tomto filmu dostatek dobrého humoru a hlášek.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
Chucky je zpátky a tentokrát má i šťabajznu. Dlouho trvá, než se to rozjede... A pak je to spíše komedie než horor. Sex scéna s panenkami pobavila. "Máš gumu?" Také potěšila štětina Jennifer Tilly v první polovině filmu, protože se se na ní hezky koukalo. Dějově to je o cestování z bodu A do bodu B. Během cesty se pochopitelně zabíjí a je třeba zmínit, že originálně. "Klidně mně zastřel! Já se vrátím zpátky, vždycky se vrátím zpátky... Jen to umírání je hrozná otrava." Nicméně se mi nelíbilo, že s toho dělají komedii. I když jsem psal spíše pozitiva, tak je to nejslabší díl, co jsem doposud viděl. - 40%.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
5
Už to není ono ale stále alespoň průměrný horor.