Prci, prci, prcičky

76%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Prcičky jsou naprostým kultem a legendou teenagerovských komedií. Všechny filmy co přišli po nich byly buď laciné kopie,nebo trapné pokračování.Film nám nabídl množství legendárních postav a hlavně fůru hlášek. Kdo by dnes neznal MCBP? nebo scénu s jablečným koláčem.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Prci, prci, prcičky mě zastihly v ideálním věku, aby pro mě tenkrát byl film opravdová bomba. Spousta hlášek se opakovala v partě neustále dokola a o filmu se dlouho bavilo. Bylo to nové, lechtivé, lehce úchylné. Pro mladé skvělý film, dnes už se na něj dívám trošku střízlivěji.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Snímek ´Americký koláč´, v české distribuci uvedené asi pro větší přitažlivost jako ´Prci, prci, prcičky´, vlastně odstartoval ohromnou sérii teenagerovských snímků o tom, jak si mládež chce za každou cenu zasouložit. Nevyhnulo se to ani české kinematografii, i když značně se zpožděním. Hormony v pubertě prostě dělají své a tak není divu, že se každý takový jedinec chová tak, jak se chová. Tady se fekální komediálnost ještě drží na uzdě. Život na koleji je takový jaký je a kdo tam byl, jenom mu to připomene dávné časy. Vývoj velmi jednoduchého děje probíhá mírným tempem a ani v humoru se nijak netlačí na pilu. Dějově jde vlastně, jak se jednoduše říká, pouze o to jedno a divák jen sleduje, jestli se to chlapcům nakonec povede či ne. A tak tu je možnost vidět jen bezlítostné řádění s myšlenky na sex a nic jiného. Pro někoho krapet úchylné, pro někoho legrace. Tak či onak, teenagery snímek pobaví určitě. Starší jen zakroutí hlavou, kam až ta filmová kultura zašla.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Prci, prci, prcičky nebo-li American Pie je dnes již naprostý fenomén, ačkoli je dost možné, že současná mladá generace třeba nezná již ustálená rčení mezi třicátníky jako Stiflerova máma nebo legendární scéna soulože s jablečným koláčem. Lehká nostalgie činí z této zábavy dnes už bezesporu kultovní podívanou.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Dlouho jsem kolem tohoto kultu jen tak bez zájmu kroužil, až mě náhlá popularita letošního Školního srazu donutila zaplnit tu malou díru ve filmovém vzdělání a první sexuální dobrodružství Stiflera&spol zmáknout na jeden zátah. A kupodivu to nebylo vůbec špatné, chvílemi dokonce i vynikající! Ono přiznejme si, že přesně takhle nějak to u středoškoláků skutečně chodí. Třeba zrovna mě samotného by sice nikdy nenapadlo používat jako sexuální pomůcku maminčin jablkový koláč, ale natáčet mojí šíleně krásnou spolužačku v mém vlastním pokoji by mi rozhodně připadalo jako super nápad. Bratři Weitzové vůbec těmi nápady opravdu nešetří a jejich Prcičky jsou dokonale odvázanou, roztomile upřímnou a jen výjimečně trapnou komedií o nelehkém dospívání, jehož útrapy zdaleka nevězí jen za zdmi školní budovy..
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
7
Jak ten panic prcal jablečnej koláč :D Primární kvalitou tohoto filmu je výsměšný rozměr panictví. Ještě lépe to ale zvládl Klub Sráčů, který to vyhrotil až do nezředěné karikaturnosti. Prcičky se bohužel snaží i o něco jiného než výsměch.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Nezapomenutelná teenagerská komedie o ztrátě panictví a k tomu perverzní Seann William Scott . P.S. MCBP
blazma
blazma
4 928 bodů
4
předem se omlouvám za formát komentáře CTRL C a CTRL V, ale tady prostě by jsem psal jedno a to stejné. Tohle je akorát puberťacká krávovina, která chce upoutat pozornost nadržených teenegerů, bohužel se to povedlo natolik že vzniklo milion pokračování a každej to zbožňuje, ale mě tyhle filmy nikdy nezaujaly. naprostá blbost a žádný díl mě nepřesvědčil o opaku, pořád furt jedno a to stejný.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
První díl asi nejlepší, dneska už je to taková legendární komedie.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
"Jednou Stifler našel pivo v pokoji na nočním stolku..."