Slečna nebezpečná

52%

Komentáře a recenze 10

Dle relevance
F
FDb.cz
60%

Slečna nebezpečná je výborný film pro odreagování. Sice neoplývá bravurní režií, ani vynalézavou kamerou, a herecké výkony rozhodně nejsou úchvatné, ale svůj zmíněný účel splňuje. I proto, že dějová linie související s vraždou se celkem zajímavě zamotává.

C
60%

V každém případě je ale Slečna nebezpečná příjemným filmem pro obě pohlaví. Přichází se zajímavou hrdinkou, uvěřitelnou zápletkou a kvalitní režií. Nejde o žádné drama, ale o příjemnou oddychovou krimi komedii, na kterou můžete klidně vyrazit s přítelem/přítelkyní na rande.

K
Kinema.sk
60%

Väčšina filmu je predvídateľná a po 35 minútach viete koniec. Akčné scény sú skromné (videné už v traileri) a krimizápletka takmer neexistuje. Romantika nemôže fungovať medzi takto uvedenými postavami a humor neustále hapruje.

Č
40%

Abych to déle nenapínal, nerad prozrazuji celý příběh, a už vůbec ne jeho konec, ovšem u takto nezajímavého a snad vším ohraného filmu musím udělat výjimku, absurdnější, než myšlenka autora, je už snad jen samotný děj.

b
40%

Pokud jste fanoušky Katherine Heigel, pak asi jinou možnost než Slečnu nebezpečnou vidět nemáte. Pokud jimi nejste, jistě se najde spousta lepších filmů za které se vyplatí utratit nějakých 160 korun.

S
40%

Akce ze ženského úhlu se může zdát jako dobrý nápad, ovšem ne, pokud má hlavní hrdinka tendenci glosovat dění kolem sebe s humorem vlastním Halině Pawlowské a ve všech situacích se chovat naprosto nelogicky.

C
CinemaView.sk
30%

Štýl rozprávania pôsobí strojene, a tak nebude prekvapením, ak Vás snímka bude už v prvej tretine nudiť (alebo nezačne baviť?). Prirátajte si k tomu necitlivý čierny humor a máte celistvý obraz o komédii s prevarenou kriminálno-romantickou zápletkou, ktorá sa usiluje o nezáväzný, ale pritom duchaprítomný humor.

F
Filmserver.cz
20%

Čeká vás všeobjímající nuda, která vás zavalí jako tlustá černá deka, a vy se začnete pozvolna dusit. Před touhle nebezpečnou slečnou vezměte nohy na ramena a utíkejte, je-li vám vaše filmová hrdost milá.