Mise na Mars

63%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Tenhle film mi nic nepřinesl. MIse na mars má přeci obrovský potenciál, ale v tomto filmu nebyl rozhodně využit. Nic mě nezaujalo, příběh strohý, akce žádná, hloubka také ne.. neutrální film, který nenadchne. Ve filmu jsou klasická americká "klišé" jako roj meteoritů a problémy s technikou.. podle mě to jde i jinak..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela zajímavá palmovka, kde Brian točí zase něco jiného. Zase se neponořuje do žánru tak moc, jak je obvyklé, ale přesto do něj vloží něco ze sebe, což jeho kousek dělá zajímavým a víc než snesitelným.
Fingon
16 886 bodů
6
Ani Ennio Moricone už není, co býval...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Gary Sinise už jednoho astronauta, který neletěl do vesmíru, hrál ve filmu Apollo 13. Takže pro diváka jeho výraz není zas tak překvapivý, byť zde se nakonec na Mars vydá (a poté ještě dál). Ani tradičně dobrý výkon "shawshankského" sympaťáka Tima Robbinse diváka zas tak neuhrane, protože film není dějově nějak výjimečný - je to prostě další z nápadů, jak vysvětlit vysemenění života na Zemi. Při jednom skouknutí samozřejmě diváka zaujmou nezbytné peripetie posádky v nepřátelském vesmíru (mikrometeorit, nutnost opustit zničenou loď, ne úplně šťastná vesmírná procházka, zážitky na rudé planetě...) a body rozhodně dávám i za tu půvabnou beztížnou lekci tance. Ale každý rok to vidět nemusím.
DHDV
DHDV
311 bodů
6
Docela předvídatelná sci-fi s dobrý hereckým obsazením. Před 10 lety sem tento film měl velmi rád. Po dnešní zhlédnutí, musím konstatovat, že film je spíše určen na jedno zhlédnutí a nesmíte nad dějem moc přemýšlet. Herecké výkony nejsou až tak dokonalé (možná jenom Gary S.) a efekty sou úměrné té době. Sci-fi na jedno zhlédnutí nic víc nic míň…..