Začalo to jedné žhavé noci

65%
Začalo to jedné žhavé noci
Plakát traileru

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka.




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Přehlédnutá černá komedie, u které jsem se v době premiéry v kině královsky bavil. Douglas a Reiser film kradou pro sebe a Liv Tyler je ve filmu naprosto úžasná. Tento film je přesně ten typ snímku, kde herci hrají pro radost, aby si ho užili a to se jim, minimálně na mě, podařilo přenést. Palec nahoru!
farb
farb
2 064 bodů
7.5
Jakákoliv hluchá místa v ději plně vynahradí skvělý Michael Douglas, superhot Liv Tyler (bože, kéž by mi taky umyla auto:-) a závěrečná přestřelka.

Dodatečné informace

Původní název:
One Night at McCool's (více)
  • USA Začalo to jedné žhavé noci
  • USA One Night at McCool's
Premiéra v ČR:
12. 7. 2001
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění