Náhodné setkání

54%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Nefunkční milostné drama, natočené podle slavné knižní předlohy (tvůrce knihy se však od filmu - poté, co ho zhlédl - distancoval) je zcela jistě nejslabším filmem Harrisona Forda a jediné, co mu nelze upřít, je celkem zajímavých úvodních dvacet minut. Zbytek je smutnou ukázkou filmařské bezradnosti...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Zajímalo by mě, jestli by se to vůbec mohlo stát - že se dva lidé zrazení svými protějšky, na jejichž nevěru přijdou v podstatě náhodou po jejich tragické smrti, mohou dát takto dohromady - a zda to může s nemizícím přízrakem těch mrtvých partnerů vůbec fungovat. Harrison Ford jako drsný polda a Kristin Scott Thomasová jako navenek drsná politička, ale uvnitř křehká žena, se do svých rolí hodí parádně.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
6
Výborně zahrané drama, originální zápletka a dojemný příběh. Kdyby byl tenký příběh natočen podle skutečné události, ani bych se tomu nedivil. Takovéhle náhody a nepříjemná překvapení se konají i v reálu. Hlavním kladem snímku je beze sporu vynikající herecké obsazení. I to, že se Harrison Ford a Kristin Scott Thomas k sobě moc nehodí, je kladem. Dohromady je k sobě přivedla náhoda, tak proč by se k sobě měli hodit? Nakonec je spojilo to samé - ztráta partnera, bolest, hněv a možná i pomsta. Docela mě překvapuje tak nízké hodnocení. Minimálně 60% si tento film zaslouží určitě.