Nadějný rok

65%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Z mého pohledu obrovské filmové překvapení. Vůbec jsem nečekal,že mne může bavit o partě chlápku,kteří cestují po celém světě,aby viděli všechny ptáky. Jenže Frankel to dokázal natočit takovým milým a lidským způsobem,že mne snímek okamžitě chytil za srdce. Nadějný rok je spíše komediální drama,které si je hlavně v dramatických pasážích velmi jisté. Je zde krásně vykreslená láska k ptactvu a k tomuto "sportu". Herci samozřejmě skvělí. Nejvíce mne svým výkonem překvapil Jack Black,který zde hraje relativně klidnou roli.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Spíš taková příjemná oddechovka než nějaká velká řachanda (ikdyž to obsazení k tomu vyzývá). Nenapadlo by mě, že o focení ptáků půjde natočit koukatelný film, navíc s závěrem k zamyšlení...6/10
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Takovejch slavnejch herců a tak průměrná komedie. Za celý film jsem se usmál asi 3 krát a k tomu ten useklej konec a né moc dobrej děj. Bylo to udělaný spíš jako dokument a né jako komedie. A ještě jsem udělal chybu, že jsem na to koukal s dabingem. Takhle odpornej dabing vedlejších postav jsem dlouho neviděl. Tohle se fakt moc nepovedlo.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Průměrná komedie, která možná místy pobaví, ale člověk na ní velmi rychle zapomene. Takových filmů mají Martin, Black i Wilson na svém kontě spoustu.