Přísně tajné!

69%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Svátá trojice parodie opět pohromadě a nečekaně je to zase velká zábava. ZAZ mají prostě neuvěřitelný smysl pro humor a Přísně tajné! se svým komediálním pojetím nese v podobném duchu jako Bláznivé střely. Tento snímek je přece jen o něco slabší než jejich ostatní snímky,ale to vůbec nic neznamená,protože všechny jejich parodie jsou na top úrovní.
lamps
lamps
15 150 bodů
8
Jak to, že je ten film tak málo známý? Vynikající parodie od tří nejpovolanějších a nejkultovnějších tvůrců, která sice nedosahuje kvalit "Střel" ani "Výstřelů", ale pořád je to záruka nepolevující a inteligentní zábavy. Příběh se strefuje do všeho a do všech s obdivuhodnou přesností a akční vygradování patří k těm vůbec nejlepším, jaké se kdy v daném žánru urodilo. V plné palbě mi brání pouze vědomí, že pustit si to třikrát, čtyřikrát, zážitek už na rozdíl od zmíněných žánrových příbuzných nebude tak markantní.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Neubrání se to srovnání s jinými díly této trojice a bohužel tak po právu i prohrává. Tam, kde Střely drží pohromadě, se tady bohužel spokojily jen s gagy, které samy o sobě fungují, ale v celku trochu trčí. I tak je ale radost pohledět, co všechno tvůrci kombinují dohromady a díky rychlému tempu to alespoň rychle utíká, jen ta absence příběhu je až příliš zřetelná a bez ní to zkrátka moc neřekne.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
filmy tria zaz milujem, ale musim povedat ze tato parodia sa mi zda z ich produkcie najslabsia. na to ze to ma len slabych 90 minut nie je tu take mnozstvo gagov ako v hot shots, ci naked gun. ale ked uz sa vyskytnu su extremne vtipne (v podstate je kazdy jeden vtip ovela lepsi ako cele epic movie!).
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7.5
Nestárnoucí creazy komedie....stále vtipná...samozřejmě pro toho , kdo má tenhle typ humoru rád..Neurazilo ani po tolika letech