Wild Wild West

62%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Wild Wild West dnes již patří mezi základní pilíře akčních komedií a ve své podstatě je vlastně takovou buddy komedii. Smith zde jede ve své poloze ukecaného chlápka, která mu jde víc než dobře a Kline mu na to dobře nahrává. Westernové prostředí šmrncnuté Verneovským světem je fajn a na svou dobu dobře provedené. Příběh nepřekvapí a vlastně nenabídne nic originálního, přesto díky dobře načasovaným gagům a hláškám dobře baví i po letech.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Zábavný verneovský western   říznutý kapkou Galileo   Galilea svou fantazií baví   dokonale. Století páry a   nezvratné vynálezy tu jsou   hlavním tahounem příběhu,   jehož vrcholem je ohromná   parní tarantule. Will Smith   je tu takový, jakého známe.   Popkornová záležitost,   která sice neoslový   všechny, ale svůj účel   splňuje dokonale. Filmová   fantazie nemá hranic.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Giant Fucking Spider! Vůbec ne tak hrozné, jak jsem očekával, ve skutečnosti docela sympatické. Jediné, co tomu chybí, je lepší chemie mezi dvojicí hrdinů. Rozhodně lepší než aktuální Lone Ranger.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Tenhle film mám prostě rád a málokdy si ho nechám ujít. Mix sci-fi a westernu s hláškujícím Smithem, sexy Salmou a k posrání dokonalým mistrem převleků Kevinem Klinem. 7/10
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Zatímco my v Čechách a na Slovensku si pod pojmem bláznivá komedie představíme třeba Lubomíra Lipského a jeho slavné Čtyři vraždy, Američanům přijde na mysl padesátimetrový mechanický pavouk, který jde spáchat atentát na prezidenta. A to už jsem si myslel, že jsem si na americké filmy zvykl-) Na obranu této popkornové hovadiny je ale třeba napsat, že k pobavení publika se uchyluje docela snesitelnou cestou, že některé akční scény jsou docela povedené a že celé je to tak neskutečně ujeté, až jsem se od toho hlavně v první půli vůbec nemohl odtrhnout. Bohužel v závěru jako když utne, Sonnenfeld asi odjel předčasně na dovolenou a zbytek štábu se postaral o jedno z nejdebilnějších a nejchaotičtějších vyvrcholení, jaké jsem kdy viděl. Ale opravdu si umím dost dobře představit, že lidem v Americe se to líbí. Ostatně i já nemůžu hodnotit vyloženě podprůměrně, už kvůli Salmě Hayek a Kevinu Klineovi to prostě nejde..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Typické pro Willa Smitha. Né už tak dějově solidní a už vůbec né dobrý nápad s westernovým prostředím.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Ako...hej....priznajme si to nie je to žiaden skvost, ale je to sakramentská prdel! To, čo tento film zachraňuje od zabudnuteľného priemeru je dvojica Kenneth Branagh ako Doctor Loveless a Will Smith....tým, že obaja sú v podstate typickým archetypom pre stereotypné vtipy si tu hádžu medzi sebou také hlášky, že i keď by ma v tom filme nič iného nebavilo, kvôli tomuto by som sa k nemu vrátil. Takto si správne majú sekundovať klaďas a záporák. Efekty typické na 90. roky. Ale riadny steampunk sa tomu zaprieť nedá. Prosto zábavná westernová komédia, ktorá si za svoju predlohu berie show zo 60. rokov a je jej jedno ako moc bude absurdná. Pre Willa Smitha ten najväčší prepadák jeho života, pre mňa jedno z najčírejších Guilty Pleasure. Známka: C+ a 63% ...
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
2
Jsem rád, že se WIll Smith radši objevil zde, než v Matrixu, protože by nikdy nedokázal být tak cool jako Keanu. Snad tedy lepší, že se objevil v týhle chujovině. Vlastně je škoda, že je to taková slabota. Steam Punkových filmů je jen pár a snad žádný není vyloženě dobrý (nebo vyloženě steam punk). Problém tohoto filmu je prostupující levnost. Děj je až hanebně jednoduchý a častokrát spadá až k frašce. Bohužel i humor je tu blbý. Mnohdy se vtipnými kreacemi postavy dostanou ze zapelité situace, avšak to co předvádí lze akceptovat jen tehdy, pokud divák přijme, že všechny postavy jsou postiženy nějakým nedostatkem vnímáním svého okolí. Z toho plyne i fakt, že film nemá žádné napětí. Když je to tak blbé, sotva se můžu naladit na to, že o něco jde. Zábavnost dře taky nouzi s bídou. Působí to uměle, hloupě, nevtipně, trapně a ten hadí taneček, co Will Smith předváděl záporákovi v závěru filmu byl vrchol imbecility. Divím se, že na to přistoupil. Nedůstojné. Když si vezmu jaké ambice má Matrix, jak je obsahově nabitý a funkční.
kedl
kedl
6 380 bodů
6
Oproti mužův v černém se na to dá dívat, i když westernové prostřední nějak zvlášť nemusim.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Tento film ujde.Občas je to trochu přeplácany western,který trochu zachraňuje výkon Willa Smithe.