Akta X

80%
Akta X

Agent Fox Mulder a agentka Dana Scullyová jsou agenti FBI, kteří vyšetřují případy, se kterými si nikdo nevěděl rady a nakonec je úředníci zavřeli do složky Akt X-nevyřešitelných případů.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Akta X je legenda mezi seriály a nutno dodat,že zaslouženě. Největší slabinou tak zůstává množství natočených dílů,který je zbytečně mnoho. S každou další sérií jde kvalita o kousek níže. Duo David Duchovny a Gillian Anderson však byli ideální volbou do toho to seriálu.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
9.5
Pamatuji si, že když začínala hudba k Aktům X a byl jsem doma sám, tak jsem přepínal, až tak děsivě na mě seriál působil. Akta X jsou legendarní seriál, který měl jedinečnou atmosféru, hudbu, kontroverzní děsivé příběhy. Vše do sebe zapadá. Pro mě je to sdrdcovka a nechalo to ve mě stopy navěky.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
7
Kultovní mysteriózní seriál, jaký tu ve své době uvedení nebyl. V příbězích jsou použity skutečné případy a záhady, které se probírali na vědecké bázi. Jestli celé nebo byla jen zmínka a zbytek si kvůli dramatičnosti domyslel scénárista ví jen zasvěcený. Paranormální jevy jsou tedy tahounem celého seriálu, a jejich řešení někdy až překvapuje. Hlavně postavení vlády ve snaze vše zanechat v tajnosti. Bohužel, jak to už většinou bývá, každou další sérií se seriál stával stále nudnější. Některé díly byly viditelně uměle natahovány a to nikdy nevěští dobrotu. Seriál nakonec skončil kompletní výměnou agentů a to ho také kompletně pohřbilo. I přesto se jedná o kult, který se stal legendou. - PRAVDA JE NĚKDE VENKU -

Dodatečné informace

Původní název:
The X-Files (více)
  • Kanada Akta X
  • Kanada The X-Files
  • Kanada Akty X
Země původu:
Kanada, USA
Čeština:
Akta X je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch