Poloviční šance

62%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Poloviční šance .. film je vlastně rozdělen na dvě poloviny, takže název dostává další rozměř. Jedna část je rodinná komedie o dvou postarších zajištěných pánech, kterým do života vejde mladá dívka, která je dcera jednoho z nich. Druhá část filmu je kriminálka.. společně naruší plány mafii a začne tak akční část filmu. Dobré, nicméně ne tak, jak jsem čekal. Když se spojí tito dva herci, bývá to i lepší jízda.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Akční komedie s největšími hvězdami francouzského filmu, které se někdy míjí a někdy naopak spojí. Objektivně není Bebel takový rošťák jako Delon a je to právě on, kdo do této drahé podívané dvou titánů dodává více humoru. V roli jejich dcerunky září hvězda Vanessa Paradis. Není to žádná klasika, ale je to fajn.
avenis
avenis
8 145 bodů
3
Tak slaboučký scénář! Dvě megahvězdy si to nepochybně užívaly, takové hraní pro potěšení, když o nic nejde. Figurky kolem nich se chaoticky komíhaly a v podstatě to vypadalo, jako by Delon, Belmondo a Vanesssa hráli nějakou interaktivní hru, kde oni mohou zabíjet dle libosti a jim nebude ublíženo. Jako nápad nebyla špatná ta násypná komora. A pak už asi nic. (28.1.2022)
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Tato "akční" komedie mi moc akční nepřišla, protože mě poměrně dost nudila. Pár vtipných míst tu ale je, ne že ne. Belmondo mě zde sice nenadchl, ale film každopádně stojí za zhlédnutí. Příběh ovšem moc originální není a Vanessa Paradis není žádná velká herečka. Je to víceméně nevyužitá šance. Mohlo se z toho nejspíš vytěžit víc.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Mnohokrát zpracované téma, kdy má jedna žena vztah se dvěma muži najednou a neví, kdo je skutečným otcem jejího dítěte. Dcera toho využije a otci se vlivem okolností stanou oba dva. V tomto případě jsou jimi Jean-Paul Belmondo a Alain Delon, takže zaručená bomba-film.
M.Rejčová
M.Rejčová
216 bodů
7.5
Tak tohle mi udělalo radost. Pánové ještě jako šarmantní, i když už dědkové, a jak jim to spolu pěkně šlapalo! Drobné citáty z minulosti maximálně potěšily a vzájemné špičkování bylo super. Vanessa zdatně sekundovala a prostě to byly příjemně strávené dvě hodiny. Díky, chlapci. PS: taky bych to na jejím místě hodila do koše.