Past

69%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Devadesátková klasika. Scénář průměrný, žádná přidaná hodnota, dokonce ani takový bourák, jako Sean Connery filmu moc nepomohl. Neříkám, že se na film nedá dívat, ale rozhodně nepřinese nic originálního. Snad jen pro Lampse.. s tou Catherine souhlas :) Pohodovka za 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Past jsem si dost oblíbil. Catherine i Connery v pro ně slušivých rolích, pár fungujících zvratů a chemie mezi hrdiny. Tanec mezi paprsky je cool. Ať duet, nebo sólo.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
"Průměr", řekli byste laicky poté, co vám kamarád odvypráví děj a vylíčí vrcholné scény. Jó, to by tu ale nesměl být šarmatní zlodějíček Connery, co si na Silvestra dopřává miliardové lupy, nejkrásnější herečka všech dob Catherine Zeta-Jones, která se umí proplétat mezi neviditelnými lazery jako nikdo na světě, a hmatatelný náboj, který doprovází jejich společné scény a vytváří tak silnou intimní atmosféru, že příběhově hluchá místa se stávají stejně příjemnými jako celý zbytek snímku. A ten "romantický" akční závěr je opravdu velmi pěkně a efektně natočený... Takže s průměrem na mě nechoďte, minimálně kvůli té Catherine na to prostě nemohu přistoupit. :-)
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Past je, co se týče příběhu ten film, který byste po přečtení obsahu asi hned nepouštěli. Amiel ale drží tempo tak zběsilé, že se nudit nemáte ani v těch zatracených titulkách. Connery a Zeta mají úžasnou chemii a akční pasáže mají ten správný drive. Past je film, který doporučuji pro páry, každá drahá polovička si užije své.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
5
Šedivák Connery a krásná Zeta-Jonesová společně kradú. Mezi herci žádná chemie není! Nicméně se nám to pokouší vnutit, ale nehodí se k sobě a nefunguje to. Nejvíc jsem si užil scény, kde se Zeta-Jonesová připravuje na akci. Přirovnat se to dá třeba k Dannyho partákům. Mně to moc nenadchlo a vidím v tom průměr. - 50%.