Nebát se a nakrást

15%
Nebát se a nakrást
Nebát se a nakrást

Úspěšný vynálezce a majitel sklárny Neprasklo, ing. Sýkora, si vymyslí reklamní akci pro svůj nový vynález, nerozbitné sklo. Dva chamtiví náměstci využijí situaci, přísného nadřízeného odstraní v divokých vodopádech a dosadí místo něj přitroublého dvojníka. Chtějí prodat podnik zahr. firmě. Sýkora se však zachránil a...




Fingon
16 886 bodů
2
Na Nebát se a nakrást se dá najít pouze málo pozitivního. Psychiatr Jana Kanyzy a podvodníček Václava Postráneckého jsou vpodstatě jediné světlé momenty filmu, spolu se soudružskou známostí druhého náměstka na ministerstvu vnitra. Body musím přidat i za výkon Táni Medvecké. Jinak děs, bída, nuda, otřesný zvuk (některým dialogům vůbec není rozumět) a především Luděk Sobota, včetně jeho vlastního scénáře. Ještě méně vtipnější než Ještě větší blbec, než jsme doufali... Délka: 110 nesnesitelných minut.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Nebát se a nakrást (více)
  • Česká republika Nebát se a nakrást
Premiéra v ČR:
13. 5. 1999
Země původu:
Česká republika