Texaský masakr motorovou pilou 3D

46%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Tentokrát to tvůrci vzali od lesa a přinesli nám nový pohled na tohohle sympaťáka s motorovou pilou. Jenže bylo to k něčemu dobré? Nebylo!. Fanoušci chtějí vidět krev a brutalitu. Nikoho nezajímá co všem těm masakrům předcházelo a jak to vlastně chodí u perverzáků doma. Jakmile dojde na akci,tak jsem více než spokojený.
lamps
lamps
15 156 bodů
3.5
Jedna fajn naháněčka, moc fajn kozy Alexandry Daddario a neúnosná hromada scénáristického odpadu a retardace. Má to spád a chvílemi i atmosféru, ale ve srovnání s geniálním originálem se to nechytá ani jako záměrně přiblblý fanmade product pro dnešní mládež (jo, kéž by záměrně). Chci depresivní a minimalistické pokračování, které vtáhne kladné postavy do nepolevujícího víru odporné atmosféry morální i fyzické dekadence, ne tenhle umírněný blábol...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Tomuto filmu už chybí svižné
  • akce
  • tempo
headhunter
headhunter
10 287 bodů
3.5
Texaský masakr 902 10!? Pupík, pila, pupík, pila... a ty kecy, bože můj!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
Ok, cením si snahy o nový úhel pohledu, ale hloupější vývoj děje by jeden pohledal. Expozice trvá příliš dlouho, pak se film na 20 minut přepne na ten správný Texaský masakr, aby veškerá pozitiva totálně zadupal ve své finální třicetiminutovce, jejíž vývoj v úchylné rodinné znovuspojení strhne film do nechtěné parodie. Schválit podobný scénář, na to nejspíš padlo hodně koksu.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Ani bych se nebál dát čtyři hvezdičky. Je to trošku jinak podané než předchozí všechny díly a masakr to každopádně je a o tom to je.Samozřejmě si to drží ten svůj standart průměrnosti, ale něco to do sebe má a to nepočítám Alexandru Daddario, která by si za své tělo zasloužila hvězdičku navíc. 63%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
Na začátku je krátký sestřih z původní - Hooperova masakru 1974, na který tento film navazuje. Režisér John Luessenhop je na zadečky, neboť je každou chvíli nějaký v záběru. Nicméně to nevadí Alexandra Daddario ho má v těch, tmavě modrých džínách senzační. Jinak Leatherface přeřízne znovu všechno možný. Natočené je to obstojně a má to i slušný příběh. Ale pozor! Nebál jsem se jako u starších kusů. - 60%.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Scénář celkem přímočarý, ale hrozně se mi líbilo zpracování, nevím proč, ale zdá se mi že rok 2013 má dobře našlápnuto k tomu, aby se s trochou nadsázky stal mezníkem v hororovém žánru. Přijde mi, jako by si všichni řekli, že těch" hororových" sraček bylo za poslední roky už dost a snaží se opět tvořit filmy, které mají čím překvapit. A to právě díky zpracování a scénám, které jsou doslova festival hnusu a násilí a už na diváka nepůsobí jen jako vyplnění se stopáži, ale úspěšně se snaží diváka šokovat.
Vetstormy_
Vetstormy_
465 bodů
4
Jak už to utéhle série bývá, byla to skvělá komedie, ale mizernej horor, s příšernými postavami, scénářem a režií a když jsem to viděl poprvé jako malej tak jsem si myslel že se jedná o parodii.
kath
kath
150 bodů
Podle mě v tomto případě už lidé nevědí co s titulkem "Texaský masakr" dál, ale nedá jim to spát a nedá a furt do toho musí šťourat, jako by jich už nebylo dost. Překvapil mě
  • konec
  • nuda