Nespoutaný Django

87%
Nespoutaný Django
Jamie Foxx se v roli uprchlého otroka spřáhne s lovcem lidí v podání Christopha Waltze, aby společně vysvobodili Foxxovu ženu ze spárů zlovolného otrokáře Calvina Candieho aka DiCapria. Candie ve filmu nebude držet jen Foxxovu ženu (Kerry Washington), ale i řadu dalších otroků, kteří budou pracovat v jakémsi zvrhlém zábavním parku, ve němž se mohou běloši potěšit černými zápasníky a nedobrovolnými černými prostitutkami (na ty dohlédne Samuel L. Jackson).



Recenze: Nespoutaný Django

Kinobox.cz
90%

I přes tyto výtky bych své svědomí odkázal do filmového pekla, kdybych Nespoutanému Djangovi neudělil 90%. Bavil jsem se u něj, jak u žádného jiného filmu dlouho ne. Mistrovští Gauneři (1992), neprávem živořící ve stínu nepochybně vynikajícího Pulp Fiction (1994), nicméně zůstávají nepřekonáni.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9.5
Jako Hanebný pancharti dělají čest válečnému filmu,tak právě Django dělá tu nejvyšší čest westernu. Délka filmu mi nedělala žádný problém,spíš právě naopak. Uteklo mi to tak hrozně rychle jako ostatně každý Tarantinův počin. Parádní hudba a herecké obsazení na jedničku.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
9
Novodobý skvostný western. Od Quentina Tarantina nečekám špatný film, tento není můj nejoblíbenější od něj, přesto je to pecka. Úplně jinak natočené přestřelky, vše Copyright QT, miluju jeho filmy, to čekání na dokonale propracovaný a drsný závěr.. 90%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
No dobře, tohle nepochybně vyšlo. Nebýt toho rozplizlého konce, byl by to nejspíš nejlepší a rozhodně nejzábavnější Tarantino. Osobně mistra hypu nemusím, ale nebudu se stavět proti něčemu, co mě první polovinu bavilo královsky, druhou obstojně.


Dodatečné informace

Původní název:
Django Unchained (více)
  • USA Nespoutaný Django
  • USA Django Unchained
  • USA Django desencadenado
  • USA Django elszabadul
  • USA Django Libertado
  • USA Django Livre
Premiéra v ČR:
17. 1. 2013
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
425,37 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Nespoutaný Django je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch