Pomáhat a chránit

70%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Tomuto tedy říkám pořádný irský úlet. Výborná krimi komedie ve které doslova exceluje Brendan Gleeson a ukazuje,že je v životní formě. Don Cheadle je taky dobrý,ale zde hold hraje druhé housle. Příběh je jednoduchý jako facka a žádné zvraty neočekávejte,tady se prostě jen hláškuje a baví.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Ne úplně silné 4 hvězdy, ale z posledních "průměrných" bijáků Guard přece jen trošku vyčnívá i díky dokonalé dvojici Gleeson & Cheadle. 7/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Nudné, děj se vleče a vtipu je v tomto filmu zoufale málo. Jako krimi se to povedlo.
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
9.5
No že bych se řezal jako blázen? Určitě ne. Gleeson byl ale světovej. Hlášky taky (a nejen jeho). Don Cheadle klasika. Trojka zloduchů (Liam Cunningham, David Wilmot, Mark Strong) si s klaďasama v ničem nezadala. Katarina Cas dost pěkná. Bavil jsem se.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Na tenhle film jsem se hrozně moc těšil, ale asi to bylo až moc, protože jsem byl nakonec docela zklamaný. Čekal jsem to daleko víc vtipnější. Brendan Gleeson zahrál maloměstského policajta naprosto skvěle, Don Cheadle byl také dobrý.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Tak tohle je celkem sklamání. Myslel jsem, že uvidim něco na spůsob V Bruggách ale tohle bylo ohodně slabší a míň vtipný. Gleeson hraje skvěle ale ten scénář prostě neni tak dobrej jako V Bruggách. A ta muzika je příšerá. Škoda promrhaný šance. Bez Farrella to prostě neni ono.
Kick077
Kick077
596 bodů
7.5
Takový nenáročný film, kde není důležitý příběh, ale především hlášky a chování postav. Hlášek bylo hodně a často povedené, proto 4 hvězdy. Je to až zvláštní, ale i přes to, jak byl příběh obyčejný a chování některých postav naopak výstřední, celý film mi přišel takový přirozený. Brendan Gleeson působil opravdu věrohodně, svou roli zvládnul parádně.
Branduff
Branduff
240 bodů
8
Ostrovní filmy nejsou pro každého. Děj je často pomalý a dává jsi načas. Pokud je člověk zvyklý na klasickou americkou tvorbu, tohle není nic pro něj. Pokud ale hledá oddechovku, plnou Irského humoru tohle je jedno z nejlepších děl na doporučení. Když se setká západně smýšlející agent FBI s maloměstským Irským policistou stojí to za to.