Rychle a zběsile 6

73%
Rychle a zběsile 6
Plakát traileru

Některé motory nezadřete, i když jezdíte zásadně jen s pedálem plynu zašlápnutým v podlaze. Vin Diesel, Paul Walker a Dwayne Johnson se vracejí v dalším díle jedné z nejúspěšnějších filmových sérií současnosti. Už pošesté se bude ve vytuněných kárách jezdit výhradně rychle a zběsile, k tomu přibude pár luxusních akčních scén, ze kterých všem spadne čelist, a vrcholem všeho bude návrat postavy, u které by něco takového asi nikdo nečekal. Na konci pátého dílu se Dom a Brian radovali z dobře odvedené práce, když jejich zásluhou skončil jeden mafián z Ria o sto miliónů dolarů chudší a oni o stejnou sumu bohatší. Vše však mělo háček, nad oběma visela hrozba vězení, a tak se museli rozprchnout po světě, daleko od svých blízkých. Zvláštní agent Hobbs, jenž jim šel po krku, se mezitím zaměřil na novou partičku bezohledných námezdných řidičů, kteří svých schopností za volantem využívají k páchání zločinu. Skupina vedená bezohledným a chladnokrevným géniem zločinu Owenem Shawem mu ale neustále uniká, a tak se ji rozhodne zastavit jejich vlastními zbraněmi. S pomocí rychlých řidičů, kteří jako by se za volantem narodili. A těmi nejlepšími jsou přece Dom, Brian a jejich tým. Odměna za takovou práci? Úplné očištění a možnost vrátit se domů. Pro Doma je tu ještě jedna speciální motivace - jeho holka Letty, kterou všichni považovali za mrtvou, žije a navíc pracuje pro nepřítele.




Recenze: Rychle a zběsile 6

Kinobox.cz
70%

Rychle a zběsile 6 je poctivý pocpornový výplach, který většinu času jede na plné obrátky, má sympatické postavy a tunu památných hlášek. Že z toho nějakých 40 minut moc nefunguje, protože 1) se v nich moc kecá a 2) postavy se chovají jako supermani, to už je věc druhá. Pokud se nad zmíněné dva body dokážete povznést, máte o svém víkendovém kinoprogramu jasno.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Tak tohle byl prvotřídní nátřesk! Některé scény byly tak přitažené za vlasy,že mohly být klidně i animované a já si říkám no a co! Byl to prostě kvalitní nářez u kterého je přísně zakázané myslet. Rychle a zběsile prostě stoupají vzhůru a mi nezbývá nic jiného než se těšit na 7 díl. Palec hore!
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Akce akce akce a zase akce, ale to je vše. Příběh opět o ničem. Málo aut, hodně střílení a rvaček. FaF už pro mě dávno ztratilo lesk prvních dílů a topí se ve své vlastní slávě. Není to špatná akční přepálená věc, ale u mě rozhodně ne za více než 60%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Rychlá a zběsilá jízda hbitě vstoupila do šestého pokračování a věrně se drží změny nastolené minulým dílem. Znamená to tedy, že se opět nedočkáme vytuněných auťáků a pouličních závodů. Pravda, jeden menší tu je, ale ten nestojí ani za řeč. Série se prostě rozjela jiným směrem a je to dobře. Neustálé opakování jednoho a toho samého by velmi brzo omrzelo. Naše známá parta tentokrát pomáhá policii dostat jiný nebezpečný gang. Série různých honiček, jejichž vrcholem je scéna s tankem, je opět adrenalinová a dech beroucí. Fyzikální zákony sice opět dostali volno, ale co je nám svým způsobem po tom. Popkornová zábava se opět rozjela na plné obrátky a ani tentokrát nezklamala.


Dodatečné informace

Původní název:
Fast & Furious 6 (více)
  • Japonsko Rychle a zběsile 6
  • Japonsko Fast & Furious 6
  • Japonsko A todo gas 6
  • Japonsko Fast and the Furious 6
  • Japonsko Furios si iute 6
  • Japonsko Greiti ir isiute 6
  • Japonsko Halálos iramban 6.
  • Japonsko Hizli ve Öfkeli 6
  • Japonsko Kiired ja vihased 6
  • Japonsko Paklene ulice 6
  • Japonsko Rápidos y furiosos 6
  • Japonsko Szybka szóstka
  • Japonsko Velocidade Furiosa 6
  • Japonsko Velozes & Furiosos 6
  • Japonsko Бързи и яростни 6
Premiéra v ČR:
23. 5. 2013
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Japonsko, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
160 mil. USD
Tržby:
788,68 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rychle a zběsile 6 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Rychle a zběsile 6


Podobné


Powered byJustWatch