Rychle a zběsile 6

73%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Tak tohle byl prvotřídní nátřesk! Některé scény byly tak přitažené za vlasy,že mohly být klidně i animované a já si říkám no a co! Byl to prostě kvalitní nářez u kterého je přísně zakázané myslet. Rychle a zběsile prostě stoupají vzhůru a mi nezbývá nic jiného než se těšit na 7 díl. Palec hore!
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Akce akce akce a zase akce, ale to je vše. Příběh opět o ničem. Málo aut, hodně střílení a rvaček. FaF už pro mě dávno ztratilo lesk prvních dílů a topí se ve své vlastní slávě. Není to špatná akční přepálená věc, ale u mě rozhodně ne za více než 60%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Rychlá a zběsilá jízda hbitě vstoupila do šestého pokračování a věrně se drží změny nastolené minulým dílem. Znamená to tedy, že se opět nedočkáme vytuněných auťáků a pouličních závodů. Pravda, jeden menší tu je, ale ten nestojí ani za řeč. Série se prostě rozjela jiným směrem a je to dobře. Neustálé opakování jednoho a toho samého by velmi brzo omrzelo. Naše známá parta tentokrát pomáhá policii dostat jiný nebezpečný gang. Série různých honiček, jejichž vrcholem je scéna s tankem, je opět adrenalinová a dech beroucí. Fyzikální zákony sice opět dostali volno, ale co je nám svým způsobem po tom. Popkornová zábava se opět rozjela na plné obrátky a ani tentokrát nezklamala.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Zoufale nepřehledná a nudná akce, hodně mluvení. Několik povedených vtipů (tak pět) zabraňuje usnout, ale to je tak vše. Na sebeparodii to není dost odvážné a na funkční akční film to je moc obyčejné. A kdo tomu dal proboha 130 minut? Co to bylo za nápad? Nuda, nuda, šeď, šeď.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Vypadá to, jako by toho Lin chtěl naservírovat co nejvíc, ale už mu to prostě tak nějak neladí. "Pětka" působila jako zjevení (asi nejlepší akčňák r 2011), tohle je jen akční průměr (míst fakt nechtěně funny), který prostě nebyl s to, dostát těm vysokým očekáváním. 4.5/10
muzz
muzz
18 035 bodů
5.5
Tuningovaná autíčka 6
  • Vin Diesel
  • všechno ostatní, včetně námětu a příběhu
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
O trochu slabší než pětka, ale o trochu méně bizarní než sedmička. Zběsilé honičky v Londýně jsou náležitě akční, nástup Jasona Stathama na konci velmi zábavný. V podstatě je to sice blbina, ale rozhodně se to vidět dá. Všichni herci jsou zábavní, režie svižná, prostě akční blockbuster.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Akční moderna. Dynamicky zrežírovaná, testosteronem, plastikami a kaskadéry napěchovaná blockbusterová hovadina, kterou si může bez výčitek užít pouze jedinec, který v životě neseděl v autě a nemá ponětí o nepřekonatelné síle zemské gravitace či selské logiky. Pětka měla lepší a propracovanější příběh a nápaditěji těžila z přítomnosti hyper cool týpka Dwayna Johnsona, šestka nabízí příběh nejprimitivnějšího rázu, přepálenou akci (projížďka po městě s kontejnerem je ještě každodenní zločineckou rutinou) a prachbídnou chemii mezi postavami, o které se ve směšně vykalkulovaných vrcholných scénách zkrátka nemůžeme bát. Pořád to ale vypadá moc dobře, navzdory šílené stopáži se stále něco děje a Michelle Rodriguez to pořád tak sluší, že zkrátka nelze než ve výsledku lehce zapříst provinilým uspokojením...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Slabší a tak nějak pomalejší. Opět se našly blbosti co mě dostaly že to mohl někdo takhle přehnat a natočit to. A to: Skok z mostu z jedoucího auta na jakousi bugatku, nebo jak Dom proletí vzduchem a zachytí Letty a spolu spadnou na auto po nehodě s tankem a ještě perlička, seskok z letadla do vozu (bez ohledu na rychlost, vítr a výšku). No ale kromě těchto nedokonalostí byl sice film vláčný, ale taky zaujal. Hlavně se mi líbily auta klasických značek.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
8
Ve stylu pátého pokračování si to jede i tentokrát.. Jen je to trošičku šílenější a navíc zase budující vstupenku Letty do F&F. Pořád si to drží koncept té týmovky, který funguje zdaleka nejlépe. Ačkoli oproti předchozímu filmu nepřináší žádný posun, ba naopak zase je ta akce už místy mimo, tak jsem se bavil. Třešničkou zůstává propojení s Tokijskou jízdou. 75%