Cesta smrti

42%
Cesta smrti
Plakát traileru

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (oficiální text distributora)




Matli
Matli
8 300 bodů
6
Nebojím se říct, že Steven chytnul druhej dech, jeho bojovej styl je zase zpátky a nikdo ho nezaskakuje, jen by těch bitek mohlo být víc, ale když už jsou, tak jsou povedený. Film sám o sobě je lehce podprůměrný, kterých už Steven natočil mraky, prostě nic extra. Půl hvězdičky za ty ruský kočky. 48%
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
5
Velmi špatně.Kamera se zaostřuje na vysoké úrovni,ale moc překombinovaně až zběsile bez výsledku.Všechny akční scény jsou prostříhané,kde nezjistíme jak k dané situaci vlastně došlo - jedna linie při pasáži 5 sekund se střihem,zmatkařské pohyby prodlouží na 2 minutový zlom(film nemá přes 90 minut,ale kolem 50ti.)Vlastně u Seagala jsem nic jiného nečekal což mě mrzí,kousíček jsem mu věřil,že by mohl překvapit,ale špatná režie a scénář nejde odpustit.

Dodatečné informace

Původní název:
Born to Raise Hell (více)
  • USA Cesta smrti
  • USA Born to Raise Hell
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Čeština:
Cesta smrti je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění