Poslední vymítání ďábla

55%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ta podoba S Blair Witch Project v závěru byla až nestydatá. Boužel to bylo ale taky to nejlepší na celém filmu...3.5/10
muzz
muzz
18 035 bodů
3.5
Opravdu poslední? To by bylo super!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Viděl jsem i lepší. Ale není to špatné. Začátek trochu nudný a postupem se to pomalu rozjíždí. Samotný závěr byl hodně zajímavý a tak trochu se dal předvídat.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
5
Môžem aj povedať že mám po krk FF hororov ale myslel som si že spojenie exorcizmu a paranormal activity bude celkom dobrý nápad. No mýlil som sa pretože tu sa diala jedna chujovina sa druhou. Nápad nie je vôbec originálny a celé je to tak nudne spracované že som pri tom nie raz zaspal. Veľa blbostí sa tam deje, veľa primitívnych rozhodnutí sa tu koná ale stále sa nejedná o veľmi zlý horor. Atmosféra je niekedy dobrá a niekedy zas vtipná ale výsledok v pohode. Úprimne som čakal niečo lepšie ale toto ako oddychovka bohato stačilo. HODNOTENIE: 5,5/10
  • Skoro žiadne
  • Skoro všetko čo vo filme je
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
6.5
Další z řady tzv. found footage filmů vycházejících z fenomenální Záhady Blair Witch. Tentokrát je dokumentována práce poněkud podvodnického exorcisty Cottona Marcuse. Má své triky, jak uspokojit "zákazníky" a budit dojem, že s tímto démonem měl skutečně i on dost práce. Dokumentaristé s ním jedou na jednu z těchto vymítacích akcí, netuší ovšem, že tentokrát narazí na opravdu silného a nikoli smyšleného protivníka. Navzdory malému rozpočtu působí film přesvědčivě, herci jsou neokoukaní a vedle čerstvějšího snímku Tunel nemáte od prvních pár minut dojem, že vás někdo tahá za nos. Odměnou je mimořádně démonické finále. Na můj vkus možná až příliš.