Děti moje

67%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Pro mě příjemným překvapením. Film jsem si pustil jen z čisté zvědavosti na herecký výkon George Clooneyho,protože mi nešlo do hlavy za co,že si zasloužil takové ocenění. Po skončení tohoto bez mála dvouhodinového dramatu jsem dostal jasnou odpověď. Silný příběh na kterém Děti moje staví a role šitá na míru pro Clooneyho dělá z toho filmu úžasnou podívanou,která vás jen tak nepustí. Sledovat snahu otce zvládnout svou těžkou životní situaci a postarat se o své dvě dcery je podané velmi milým a upřímným způsobem,kde nechybí trocha dojetí a humoru. Jasných 75%,na kterých má největší podíl role Matta Kinga v podání Clooneyho.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Dokonale promyšlená (což není myšleno vyloženě kladně) dramedie, která jde proti očekáváním a tím je bezezbytku naplňuje. Vynikající Clooney. Člověku v podstatě nic nedá, když to vidí, ale na druhou stranu je to skvěle strávená skoro dvouhodinovka...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Payne, Clooney, Havaj - a vyleze z toho tohle? Ouch. 5/1O
frantisek-navorka
2 702 bodů
8
Všimli jste si, že George Clooney neumí vůbec běhat?? :-D Ale jinak v celku dobrý snímek s velmi dobrým obsazením dětských rolí a samozřejmě opět skvělý George Clooney.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Nejspíš si to hodnocení zaslouží vyšší, bohužel ani krásné havajské prostředí a pár hodně nečekaných a na můj vkus naprosto luxusních sarkastických hlášek (které jsou ostatně důvod, proč to nedostane více jak 60%. Mě nedokázaly tak moc nadchnout, abych přežil bez usínání druhou polovinu filmu, která už téměř bez sebemenších známek komedie u mě klesla ke stále se opakujícímu průměru tohoto žánru.