Lajka

45%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Šíleně ošklivý a nesnesitelně pomalý film bez jakéhokoliv cílového publika. Aurel Klimt musí být strašně zapálený člověk, když vkládá tolik energie do projektu bez naděje na finanční návratnost ani pozitivní kritický ohlas - a bez ironie k němu cítím respekt. Škoda, že je výsledek jeho snahy tak... redundantní. Nebudu lhát a přiznávám, že jsem u monitoru (viděl jsem to z novinářského screeneru) vzdal snahu a značnou část filmu cosi dělal na mobilu - ten film je svojí šílenou nudností opravdu neusledovatelný.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
0
Písně jsou naprosto otravné, postavy naprosto ošklivé, kromě Laiky která je roztomilá tak i jeji štěňátka, postavy jsou velice ploché, příběh taky na tom není úplně nejlépe protože mi příjde o ničem, už podle traileru jde poznat že se bude jednat o propadák, nechápu jak se tenhle film může některým lidem líbit, animace je naprosto tragická což mě nějak nepřekvapuje když na tom pracovalo jenom dva lidi, Fimfárum mělo dobrou animaci tady se na to prostě vykašlali, jinak hodnotím: Animace 0/10 Postavy 0/10 Příběh 0/10 Písně 0/10 Celkově hodnotím odpad! 0/10
marvan
marvan
616 bodů
4
Tenhle film bych si odpustila, kdybych nebyla pozvana na premieru...odklon od reality a celkove o nicem
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
0
Lajka mě opravdu hodně zklamala a některé scény mě až urážely. První půl hodina filmu byla úžasná, ale jakmile se Lajka v příběhu dostala do vesmíru, tak už to šlo jen a jen z kopce a pak to narazilo silně na útes. Některé scény se vlekly a trapnosti těchto scén neubývalo. Příběh byl prázdný a trapný. Nevím pro jakou věkovou skupinu byl film vytvořen? Pro děti mi to nepřišlo vhodné díky ubohým a sexuálním narážkám a pro dospělé to nebylo výživné. Nejhorší a urážlivou scénou bylo zpívání pochybného stvořeníčka na planetě, jak zpívá s kým vším se chtěl rozmnožovat, no to bylo úchylné a navíc ten pindík ztvořeníčka další šílenost. Pro děti si myslím dost nevhodné!!!