4teens

48%

Články 5

K čertu s veřejnoprávností, stačí netočit Cukrárny
Téma29. 9. 2011
K čertu s veřejnoprávností, stačí netočit Cukrárny

Názor - Česká televize bude mít od 1. října nového ředitele a panuje celkem jednotné přesvědčení, že konečně musí dojít k zásadním změnám. Probírá se Dvořákova komunistická minulost, probírá se, jaké kroky by měl udělat. Pokud jste typ hospodského politologa-radikála, domníváte se, že by bylo lepší srovnat Kavky se zemí a postavit místo nich pro děti akvapark. Pořád nicméně věřím, že kibicovat se dá i konstruktivně.

TOP 5: Co nám chybí na českých obrazovkách
Téma20. 9. 2011
TOP 5: Co nám chybí na českých obrazovkách

Máme Simpsonovi i Futuramu. Dextera i Teorii velkého třesku. Přesto pochopitelně zůstává řada seriálů, které nám na českých obrazovkách chybějí.

Prima sází na Dr. House z Bratislavy. A dělá dobře
Téma21. 6. 2011
Prima sází na Dr. House z Bratislavy. A dělá dobře

Slovenský doktor House, tak se přezdívá seriálu, jehož úvodní díl v pondělí večer odvysílá televize Prima. Kvalit kultovního titulu s Hughem Lauriem sice Dr. Ludsky zdaleka nedosahuje, přesto je milým překvapením. Člověk ho může sledovat, aniž by se rděl studem.

Recenze: Alma (TV film)
Recenze12. 6. 2011
Recenze: Alma (TV film)

Od osvětového filmu o vodících psech trochu zdlouhavě a krkolomně k love story o dvou ztroskotancích, kteří si tak trochu zbyli. Tereza Nvotová a Pavel Řezníček v dvojjediném televizním filmu Olgy Dabrowské-Wdowiakové.

Recenze: 4teens (TV seriál)
Recenze13. 5. 2011
Recenze: 4teens (TV seriál)

Je jim patnáct, občanku berou jako šukací průkaz, od života chtějí všechno a to nejlépe hned! No, dobře, tak ne, jsme v České televizi, takže první souvětí vydělte dvěma, potom vynásobte nulou a k tomu připočtěte čtyřicet. Teprve pak dostanete výsledné hodnocení. Seriál o mladých a pro mladé je totiž zatuhlý jak krk tenisového diváka po Wimbledonu a pevný jako rozdrolená polystyrénová deska, kterou se někdo pokoušel slepit kanagonem. Přesto některé půvabné a svěží momenty má!