Šefové na zabití

69%
Šefové na zabití
Plakát traileru

Pro Nicka, Kurta a Dalea by jedinou věcí, která by jejich každodenní dřinu udělala aspoň trochu snesitelnější, bylo rozemlít jejich netolerantní šéfy na prach. Odejít z práce není řešení, takže s přispěním většího než malého množství alkoholu a pochybné rady od bývalého trestance si tři kamarádi vymyslí komplikovaný a zdánlivě „blbuvzdorný“ plán , jak se zbavit svých nadřízených....navždy. Je tu jen jeden problém: i ten nejlépe navržený plán je vždy jen tak spolehlivý jako mozek, který ho vymyslel. Bateman, Sudeikis a Day hrají tři smůlou pronásledované pracující, zatímco Spacey, Farrell a Aniston jsou jejich nesnesitelní šéfové. Foxx se představí jako trestanec, jehož pouliční kredit je všem známý. (oficiální text distributora)




Recenze: Šefové na zabití

Kinobox.cz
90%

Snažím se teď listovat v paměti a myslím, že jde o nejvtipnější čistokrevnou komedii od Borata a Superbad.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Dobrých komedií není nikdy dost a tak vítám s otevřenou náručí vše co se vymyká standardům. Šéfové na zabití přišli s originální myšlenkou,která musela napadnout nejednoho zaměstnance. Seth Gordon není v komediálním světě žádným zelenáčem a zde všechny své nabité dovednosti využil. Obsazení je více než výborné,ale všemu samozřejmě vévodí nesnesitelní šéfové v podání Kevina Spacey a Jennifer Aniston a Colina Farrella. Za zmínku rozhodně stojí "černý kůň" tohoto snímku - Jamie Foxx,který si svou roli užívá každým okamžikem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Nesnesitelného šéfa s největší pravděpodobností zažil každý. Arogance, dvojí metr, chronická sebestřednost, šikana či v neposlední řadě sexuální obtěžování. Sjednat si autoritu u podřízených je jedna věc, ale překročení lajny únosnosti je věc druhá. Avšak snažil se to někdo řešit způsobem, jako tři kamarádi v tomto příběhu? Tady je patřičně všemu dokonáno jest. Takže tři kamarádi vs. tři šéfové. Neúprosná bláznivá satirická komedie neponechávající nic náhodě. Šéfové hrdiny příběhu ponižováním dohánějí na hranici možností snesitelnosti a tak společně začnou konat. A to se potom začnou dít věci. Dokonalou výjimečností jsou protagonisté daných postav, neb všichni svým osobitým stylem dodali všemu zábavnou kreací zla všem možným zvrácenostem. Ale jo, místy to překračuje jistou míru snesitelnosti v daných aspektech až tzv, fekálního humoru, ale asi to tak mělo být. Příběh je dostatečně pohlcující, takže se neustále něco děje. Témata sice reálná, ale zpracováním se velmi vzdaluje od typické životní komedie. Ale je pozoruhodný svou zuřivostí v komediálních prvcích, což má za následek divácký zážitek plného humoru a spokojenosti.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela slušné zaplácnutí času, ale žádné zapamatovatelné hlášky ani situace, což je velká škoda. Ženy sobě nebo první Pařba byly lepší....

Dodatečné informace

Původní název:
Horrible Bosses (více)
  • USA Šefové na zabití
  • USA Horrible Bosses
Premiéra v ČR:
4. 8. 2011
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
209,84 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Šefové na zabití je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Šefové na zabití


Powered byJustWatch