Vrásky z lásky

62%
Vrásky z lásky
Plakát traileru

Vtipný, poetický a místy až nekopromisné upřímný film o starých lidech, kteří se ocitli v prazvláštním bezčasí. Budoucnost před sebou nemají prakticky žádnou, minulost jim umírá každý den společně s přáteli a známými, s každou změněnou ulicí a přestaveným domem, přičemž přítomnost je naplněna stavem, který se nedá nazvat životem, ale spíš přežíváním. Mají se s tím spokojit, nebo mohou chtít i v pokročilém věku od života něco víc? Třeba lásku? Navíc poněkud bláznivou. Marek Epstein vypráví příběh bývalého profesora na gymnáziu a herečky, jejíž kariéra byla stejně zářivá jako krátká, s empatií, humorem a svižností sobě vlastní.




Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Takové lážoplážo drama, ve kterém se vlastně v 80% času nic moc neděje, ale přesto to má něco do sebe. Film rozhodně pozdvihli skvělí herci, jinak by to byl film ve skrze podprůměrný. Takhle je u mě za mírně nadprůměrých 55%. Kde nic není, ani smrt nebere. :(
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Část humoru je strašně laciná, ale docela zabírá - tahle věta, nejen co do humoru, to asi vystihuje nejlíp. Jak moc je to realistické... těžko říct... spíš moc ne. Jenže se to snad ani netváří, že by to chtělo mít výpovědní hodnotu (čest pár dramatickým výjimkám, které naznačují neproměněný potenciál).
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5
Bez nápadu! Na komedii zapomeňte! Slabý, povrchní, rozvláčný a tudíž nudný film. Naši vynikající herci zde nedostali vesměs příležitost prokázat své kvality.

Dodatečné informace

Původní název:
Vrásky z lásky (více)
  • Česká republika Vrásky z lásky
Premiéra v ČR:
12. 4. 2012
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika

Powered byJustWatch