Lovec trolů

64%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Obrovské zklamání. Film doprovází nadšené,nebo kladné reakce,ale za co vlastně? Větší hloupost jsem dlouho neviděl. Příšerně natočená nuda s katastrofálním castingem,která udělala z těch 90 minut nekonečnou záležitost. Norové tentokrát šlápli vedle a já věřím,že to snad bylo naposled.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tak tohle mi těžce nesedlo. Ten nápad je možná zajímavý, ale aby byl zajímavý i film, tak by potřeboval prostříhat. A to jako řádně.
lamps
lamps
15 155 bodů
8
Velmi příjemné překvapení, tisíckrát lepší a zábavnější než celý slavný Bair Witch.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Po dlhšej dobe som zhliadol found footage film a taktiež zahraničný film ,mimo USA. A bolo to fajn aj jednoduché. Príbeh o lovcovi trolov a parte študentov ,ktorý ho pritom natáčajú. Čo viac povedať? Pokiaľ máte radi Nórske rozprávky a mytológiu ,film sa vám zapáči - pokiaľ mu teda odpustíte priemerné CGI jednoduchý príbeh a roztrepanú kameru. Jednoduchý film si zaslúži jednoduchých 72% ,po dlhšej dobe konečne niečo kvalitného z tohto ,žánru. Bohužial som sa musel dožiť doby keď sračky ako Unfriended a Paranormal Activity totálne pochovali tento amatérsky žáner :/
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Filmy točené amatérskou kamerou sice nemusím, ale jakmile se v záběru objevil první trol, tak se má nejasná očekávání změnila v těšení co bude dál a ta kamera v kombinací s hodně dobře udělanejma trolama dává filmu ten správnej šmrnc. Trolů mohlo být sice víc, ale i tak. 71%
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Hnus Snímek lze doporučit jen jedincům kteří absolvovali lobotomii. Nechápu, jak někdo může vyhodit peníze pro natočení takového stupidního a oplzlého škváru. I když degenerace , díky křížení mezi příbuzenstvem v Norsku není tajemstvím...
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Film mě mile překvapil. Nejvíce bych chtěl asi pochválit akční sekvence které nemají chybu a vy chcete další a další..dále mě ještě zaujaly dialogy o historii trolů, které jsou sice pohádka, ale jsou vyložené tak, že byste tomu i věřili. A v neposlední řadě mě mile překvapila "hand" kamera - nemá chybu. Myslím že časem si film pustím klidně znova :)
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Norská kinematografie vyplodila do světa originální snímek. Tato tématika je zajímavá, ale i tak jsem nečekal nikterak dobré pobavení. Ale to se dostavilo, už po ukázání se prvního trojhlavého "trolláka" jsem věděl, že jak po příběhové, tak po stránce s efekty to bude dobré, a ještě více jak dobré. Nebál bych se použít slovo výborné pro 2 třetiny tohoto filmu. Povedené skandinávské fantasy. 85%.
Jan Hans
Jan Hans
1 159 bodů
2
Tento snímek bych zařadil mezi top ten nejhorších filmů, které jsem spatřil. Nápad to byl dobrý, ale provedení se zkrátka nepodařilo. Ani herci nepodali zrovna excelentní výkony. Ale lesy mají solidní, takže přeci jen nějaké to + :)
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
6.5
Další ze série found-footage filmů, tentokrát z Norska. Norové už mnohokrát dokázali, že nahnat husí kůži umí (Rovdyr, série Fritt Vilt nebo Villmark). Tentokrát ale tak trochu pomrkávají do kamery, ne příliš, ale dost na to, abyste tenhle horor nebrali až zase tak vážně. Působí maličko jako studentský absolvenťák, který se sakra povedl. Nenechte si ujít závěrečnou část filmu, kde ono mrknutí na diváka je vyloženě se strčenou hlavou před objektiv. Zasmál jsem se.