30 minut nebo méně

58%
30 minut nebo méně
Plakát traileru

V akční komedii s názvem 30 Minutes or Lessje Nick (Jesse Eisenberg) doručovatelem pizzy v malém městě, jehož zaběhlý život se střetne s velkými plány dvou rádoby kriminálních mozků (Danny McBride a Nick Swardson).  Lehkomyslná dvojice unese Nicka a donutí ho vyloupit banku. Nick, který má pouhé hodiny na to, aby vykonal tenhle nemožný úkol, vyhledá pomoc svého bývalého nejlepšího přítele Cheta (Aziz Ansari). S ubíhajícími minutami se ti dva musí vyrovnat s policií, najatými vrahy, plamenomety a jejich vlastním bouřlivým vztahem.  




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Je to hrozná blbina,ale je to bliba,která mne neuvěřitelně dokázala pobavit. Hodně za to může parádní obsazení a i to,že zde hraje můj oblíbenec Danny Mcbride. Pokaždé,když se objeví na scéně,tak skvěle hláškuje a snímek baví ještě více. 80 minut je na takový typ filmu akorát a tak snímek nestačí ani nudit.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Svižná akční teenagerovská komedie plná absurdit, humoru a vulgárních slov. Po celou stopáž děj uhání jak naplno rozjetý vlak a nenechá takřka vydechnout. Skutečně ta necelá hodinka a půl uběhne tak rychle, že si toho téměř nelze ani všimnout. Prostopášný humor, sex vtipy, a vulgární slova, jsou hlavními tahouny celého dějství a vskutku zcela vyrovnaně. Ruben Fleischer dokázal vše tak pohotově ukočírovat, že to jedinkrát nezapadne do trapnosti, unylosti nebo zmatečnosti. Jako celek snímek drží naprosto pohromadě, což je dáno hlavně tím, že se tu příběh nezdržuje vedlejšími dějovými linkami, které by takové tempo jenom brzdili. Ruben Fleischer a zbytek filmového štábu udělali kus dobré filmové práce. A i když je český dabing ve sprostých slovech přeci jen očekávaně umírněnější než zní originál, není snímek vhodný pro ty diváky, kteří vulgarity ve filmu prostě nesnáší.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Pokud patříte mezi diváky, kteří na filmech hledají spíš to dobré, nebudete mít problém užít si i 30 minut nebo méně. Jestli máte naopak škodolibou radost z každé chyby, kterou lze vytknout, nejspíš i na vás čekají vyložené žně. 65%, které zaokrouhlím na 70%, které zaokrouhlím na silně nezasloužené 4 hvězdy.

Dodatečné informace

Původní název:
30 Minutes or Less (více)
  • Německo 30 minut nebo méně
  • Německo 30 Minutes or Less
Země původu:
Německo, Kanada, USA
Rozpočet:
28 mil. USD
Tržby:
40,55 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
30 minut nebo méně je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch