Bastardi 2

34%
Bastardi 2

Druhý díl začíná krátce po smrti největšího bastarda Michala Dostála. Michalův otec a dědeček jsou přesvědčeni, že učitel Majer stál za vraždami všech tří žáků a mstil smrt své sestry. Začnou tak Majera psychicky deptat a hledají důkazy. Důkazy hledá také nový policejní vyšetřovatel Karas, jenž přebírá agendu po zesnulém policejním vyšetřovateli Palečkovi. Karasovi se okamžitě v případech úmrtí "Bastardů" něco nezdá a začíná se zaměřovat též na Majera, který je v tuto chvíli již ředitelem školy.




Recenze: Bastardi 2

Kinobox.cz
30%

Nezbývá než doufat, že ve třetím díle, který se právě natáčí, se tvůrci rozhodnou ušetřit na známých tvářích, které stejně nemají co hrát, a investují více energie do vyladění scénáře a hlavně do pořádné režie.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
Tomáš Magnusek si nejspíš řekl,že by byla škoda nenatočit po tak "kvalitním" filmu jako jsou Bastardi pokračování,které co se týče absurdity a amatérství překoná díl první. S klidným svědomím můžu říct,že se mu to podařilo. Co v jedničce jakš takš fungovalo se ve druhém dílu rozsypalo jako dům z karet. Nepomohlo ani obsazení spousty známých osobností,kteří zde rezignovali na snahu hrát aspoň na nějaké úrovni.Líbí se mi,že ani Magnusek nezahálel při přípravě na svou roli a poctivě nabral minimálně 20kg čistých tuků. Bravo
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Bůh filmu nás ochraňuj od Tomáše Magnuska. Ten tragéd je bohužel přehnaně plodný a naprosto nesebekritický. Co film, to perla :-(
Pete69
Pete69
29 697 bodů
3
Tak tohle už je opravdu bída. První díl měl šťávu, byl drzý, možná za hranou, ale každopádně odvážný a osobitý. Bastardi 2 jsou trapnou kriminálkou, která zmatečně navazuje na první díl. Herecké výkony vesměs trapné a nebýt pár dobrých herců, tak bych to asi vypnul.


Dodatečné informace

Původní název:
Bastardi 2 (více)
  • Česká republika Bastardi 2
  • Česká republika Bastardi II
Premiéra v ČR:
27. 10. 2011
Distributor:
Pegasfilm
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bastardi 2


Powered byJustWatch