Hněv Titánů

61%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Hněv titánů už je zbytečnou nadstavbou prvního klasického Souboje titánů ( 2010 ). Za každou cenu se snaží být lepším filmem, ale nefuguje to. I když obsazení se téměř nezměnilo, prostě to není ono. Scénář je slabý, děj je zpomalený, konec to trošku napravil. Celkově 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Dělat z diváků idioty, to by jim šlo. Nabídnout po všech těch slibech to samé bez sebemenšího posunu (krom zvládnutější režie, ale jen o trochu) je vážné trapné.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Oh, boy. Sam Worthington sliboval, že bude trvat na lepším scénáři, než měla jednička. To ale netušil, že mu bude stát v cestě rutinér Jonathan Liebesman, který pohnojí, co se dá. Tahle tupá show se vám vykouří z hlavy zatraceně rychle, což je velká škoda. Pár plusů to sice určitě má a určitě to není chyba Sama Worthingtona, že se celá série nepodařila zachránit. Další Titáni již zjevně nebudou.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Rozhodně lepší než mediálně nafouknutá jednička, chvílemi už dokonce i zábavné. Ale stále jsem se nemohl zbavit pocitu, že film za neskutečných 150 milionů dolarů by měl nabídnout kromě nekonečné akce i nějaký ten smysluplnější příběh, díky kterému by všechny ty parádní efekty, monstra a hlavně špičkoví herci nevyzněli úplně do prázdna. Jenže tvůrci se o to absolutně nesnaží a kvůli jejich pojetí se stává z Wrath of the Titans jen o něco méně stupidní, ale zato dvakrát více megalomanský sled efektních akčních scén, jejichž hypnotické účinky jen tak tak vystačí na těch 90 minut. Sice velmi energická a svižná, ale vlastně naprosto zbytečná fantasy, v níž Neeson a Fiennes jen mrhají svými talenty..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Tento film spíše kopíruje předchozí díl. Je zde vše co už nemohlo překvapit a co už bylo viděno v již zmiňovaném díle. Vizuál byl pěkný a efektní, to by se dalo pochválit. Akce bez přestávky byla solidní. Zbytek už okoukaný.
  • akce
  • vizuál
  • příběh
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
strasny bordel a to cely film... scenar (alebo skorej jeho absencia) je totalne fiasko, kde hlavna dejova linka nedava prilis zmysel a akcne sceny sa objavuju kazdych 15 minut len aby sa nepovedalo ze sa tam nic zaujimave dlhsie nedeje (akcia hlavne musi byt hlucna aby to divaka prebralo z letargie), liebesman pokracuje v style battle los angeles (trasuca kamera, neprehladnost), worthington je snad este nevyraznejsi nez v jednotke (kde mala jeho postava aspon ako taky vyvoj) a neeson s fiennesom hraju na pol plynu a do toho vela wtf momentov (milostna linka???!!!)... clash of titans sa mi celkom pacil ale tady som pomaly miestami zaspaval nudou...
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
humus
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Prakticky ve všech ohledech lepší pokračování. Více akce, více nadhledu, více vlasů :) Kdyby každý druhý díl "problematické jedničky" vypadal takhle, byl by filmový svět zase o něco hezčí. Prozatím nejlepší akční výplach letošního roku...
kedl
kedl
6 380 bodů
5
Tupá hovadina, která nedalo to co slibovala. Monstra nejsou, tak zajímavá jako v jedničce, co platí i o hercích ve vedlejších postavách (co bych dal za Mikkelsena, nebo Gemmu Arterton) Tvůrci se asi řídí heslem čím větší a ohavnější obluda, tím lepší, jinak si to nedovedu představit. Závěrečné Kronovo běsnění mluví za vše, hlavně, že se Perseus trefil do černého.
Pas
Pas
6 225 bodů
3
Slaboduchý scénář sepsaný pravděpodobně po pěti panácích v nějakém pajzlu. Má to pár světlých momentů (kyklopové nebo labyrint), ale jinak nuda k uzoufání. Rádoby dramatické rodinné vztahy otec-syn v neustále se opakujícím rytmu nezajímají opravdu nikoho. Navíc obsadit Rosamunde Pike do role Andromedy se "povedlo" asi jako obsazení Keiry Knightley do Krále Artuše. Třetí díl s hlavním hrdinou Heliem si asi nechám ujít úplně, protože mám takové tušení, že Sam Worthington z toho vycouvá úplně stejně jako to udělala Gemma Arterton po prvním dílu.