Ďáblův dvojník

72%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Příběh Udaje Husseina, který byl pořádným psychopatem a muže, jenž mu dělala nedobrovolně dvojníka. Lesk a zhýralost vládců, bujaré večírky, znásilňování za zvuku Amerických bomb. Pěkně drsný film podtrhnutý perfektním výkonem Dominica Coopera ( měl jsem pocit, že sleduji dnešního Ramiho Maleka ).
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Nekompromisní direkt všem, kterým se třeba ještě stýská po Husajn Family. Uday byl neuvěřitelný šílenec a tenhle film jen dokazuje, co se může stát, když se moc dostane do nesprávných rukou. Jo, a Cooper byl famózní. 8.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Trochu drsnější, zvláště s tou 14ti letou holčičkou a jejím smutným osudem. Ten Udaj byl ale neskutečně vyšinutý a hrozné hovado. Se nedivím, když měl vše na co si jen pomyslel. Bylo to celkem dobře natočené. Zajímavé.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Po dlouhé době jsem si zase pustil neamerický film a všechny moje pochybnosti byly ty tam. Krutá, surová podívaná o tom, jak si jde rozmazlený synáček Saddáma Husajna tvrdě za svým, a to doslova, přes mrtvoly(jak se říká). Dominica Coopera bych nerozeznal od nějakého toho arabáše, ani kdybych chtěl, má můj obdiv.