Kozí příběh se sýrem

44%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Kozí příběh se sýrem je o kapku lepší než jeho o čtyři roky mladší předchůdce. Na české poměry animovaného filmu se jedná až o moc dobrý výsledek. Furt se sice jedná o příšernou animaci,kterou ale mladší publikum lehce přejde,no přece jen film je dělán právě pro ně.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
2
Tentokrát to není genocida jako minule, ale jen několikanásobná vražda. Pokrok učinili jak animátoři, tak (především) režisér a scenárista. Příběh téměř (ale to "téměř" bych podtrhnul, je potřeba vypustit elementární logiku i snahu uvažovat o zdejším světě jako o soudržném místě) drží pohromadě a je zde i něco jiného než nesouvislá vata (ale vaty je stále dost). Pořád je to špatný film ve všech ohledech, o tom není sebemenšího sporu, ale už ho nepovažuju vyloženě za urážku všech filmařů, diváků a kinematografie obecně, ale jen za nevydařené dílo ne zrovna talentovaných a soudných lidí. Jaký neskutečný pokrok! Proto dávám celou jednu hvězdu! A cítím se jako velkorysý člověk.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2
Nevim, snaha rozhodne byla, ale... neco (prachy k dispozici hned a ted) zatim, bohuzel asi chybely :-( Me deti to,bohuzel,moc nezaujalo a nedokoukaly, to je pro me taky velka cast pro me hodnoceni, sorry*
Klajnik
Klajnik
8 504 bodů
0
Dlouho jsem neviděl takhle otravnej film. Bizardní prvky jedničky (kterou považuji za směšnou) zmizely ve prospěch toho, aby se dvojka stala více pohádkovou a dětem vstřícnou. Tím se samozřejmě stala méně pozoruhodnou. Ve výsledku tam dvě děti, jedna koza a Široký, Vysoký a Bystrozraký jsou hledat rodiče těch dvou dětí a po cestě si zpívají, potkávají vodníky a čerty, kteří děj nijak tematicky nerošiřují, pouze ukazují postavám, kam dále jít - to je lazy writing. Kvality scénáře (ani animace) se tedy nikterak nezlepšily a tu absenci bizarních aspektů jedničky ničím nevynahradily. Přibyly jen písničky, při kterých jsem si rozhryzal zápěstí.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
nejde o propadág a celkem se zlepšil a hlavně změnil zaměrení a to na děti ja až k smíchu že se z temného na tak prosluníčkovaný pohádkový příběh se skvělou hudbou a jako u jedničky s parádním dabingem no a co animace ty se pořádně zlepšily protože se obličeje nebo domy opravdu z ujetosti změnily na kouzelné.Celkem to ujde ale zas průměr.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Docela zábavné a vcelku pěkné!
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
Pro mě malá vada je to česká výroba ale jinak se to dá překousnot.Takže pro děti super.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
4
Nemít lístek zdarma na festivalu, tak bych si tento film nikdy nepustila, obzvláště ne po zkušenostech s Kozí příběh - Pověsti staré Prahy. Stále trvám na pro mne velmi nelíbivé grafice a příběh o zvrhlé koze mi nepřijde ani pro děti zábavný (nebo byla zvrhlá jen v jedničce? už nevím). Jediné co mi tento film přinesl, byla nezkrotná chuť na sýr, čímž jsem byla pravděpodobně mírnější v hodnocení.
lenka234567
lenka234567
250 bodů
0.5
No tady je vidět, že už není co natáčet, protože mě osobně tato pohádka přišla nesmyslná, ale neříkám,že se nelíbí dětem to je možné, ale jak říkám pro mě je to úplná blbost.........=((
snek3
snek3
82 bodů
0
Na rozdíl od prvního dílu to mělo jakýsi děj. Sice kostrbatý jako naše silnice po zimě, ale přeci jen. Co se ovšem od jedničky nezměnilo, to jsou dialogy. Často zbytečné a často jaksi podivně odmumlané. A opět se nepodařilo stvořit komickou vedlejší postavu. V jedničce se o to snažila Koza, ta tentokrát už na začátku hodila ručník do ringu. Snažila se to napravit "povedená" trojice Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého, ale už dlouho jsem neviděl tak protivné postavy. Podtrženo, sečteno, jedna hvězda je pro tenhle film ještě dobrá