Kozí příběh se sýrem

44%
Kozí příběh se sýrem
Plakát traileru

Volné pokračování animovaného filmu Kozí příběh - Pověsti staré Prahy režiséra Karla Tomana, který se tentokrát odehrává v pohádkovém světě. Opět se zde setkáváme s našimi hrdiny Kubou a Mácou, kteří se vzali a žijí v sýrovém království společně se svými dětmi Honzíkem a Zuzankou a samozřejmě i se svou Kozou. Když král propadne kouzlu sýra, který Kuba s Mácou jako poslední sýraři v království vyrábí, a na radu svého komorního pomalu rozprodává království, aby měl na voňavý sýr, jsou Kuba s Mácou uneseni. Na jejich záchranu se tak vydávají děti s Kozou a známým pohádkovým triem Dlouhým, Širokým a Bystrozrakým. Dokáže tahle povedená partička, kterou čeká cesta plná dobrodružství, Kubu s Mácou najít?




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2
Kozí příběh se sýrem je o kapku lepší než jeho o čtyři roky mladší předchůdce. Na české poměry animovaného filmu se jedná až o moc dobrý výsledek. Furt se sice jedná o příšernou animaci,kterou ale mladší publikum lehce přejde,no přece jen film je dělán právě pro ně.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Docela dobré.. animace sice vážně, ale je to docela svižný příběh, trocha té legrace také nechybí. Dříve jsme ale uměli daleko lepší animované filmy a nepotřebovali jsme k tomu 3D. Právě naše klasická animace měla své osobité kouzlo. Kozí příběh se sýrem u mě za 60%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Tentokrát to není genocida jako minule, ale jen několikanásobná vražda. Pokrok učinili jak animátoři, tak (především) režisér a scenárista. Příběh téměř (ale to "téměř" bych podtrhnul, je potřeba vypustit elementární logiku i snahu uvažovat o zdejším světě jako o soudržném místě) drží pohromadě a je zde i něco jiného než nesouvislá vata (ale vaty je stále dost). Pořád je to špatný film ve všech ohledech, o tom není sebemenšího sporu, ale už ho nepovažuju vyloženě za urážku všech filmařů, diváků a kinematografie obecně, ale jen za nevydařené dílo ne zrovna talentovaných a soudných lidí. Jaký neskutečný pokrok! Proto dávám celou jednu hvězdu! A cítím se jako velkorysý člověk.

Dodatečné informace

Původní název:
Kozí příběh se sýrem (více)
  • Česká republika Kozí příběh se sýrem
  • Česká republika Goat Story 2
Premiéra v ČR:
25. 10. 2012
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kozí příběh se sýrem


Podobné


Powered byJustWatch