Perfect Days - I ženy mají své dny

65%
Perfect Days - I ženy mají své dny
Plakát traileru
Filmová adaptace divadelní hry Lizy Lochheadové, s níž má režisérka Alice Nellis bohaté zkušenosti. Režírovala ji v Divadle Na zábradlí, kde se s velkým úspěchem hrála v letech 2003-2010.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Tak u mě tento film neuspěl. Marnost české kinematografie je vidět na každém kroku a jen občas vysvitne hvězdička naděje. Tento film pro mě nadějí není. Není to úplná katastrofa a to možná kvůli slušnému hereckému obsazení, ale je to film, který bych si znovu nepustil a mírně jsem u něj trpěl.. 45%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
O tom, že ze samoty by Vám mohlo opravdu i jebnout, a proto je nejlepší pokusit se o dítě s teplým přítelem a do postele si nakvartýrovat Kotka. Perfect Days sice nenabízejí nic originálního, ale v hlavních rolích mají výbornou Chýlkovou ( ve svém věku celkem hot) a Sokola a i přes všechna klišé se na tuhle novinku Alice Nellis příjemně kouká. A k tomu product placementu - asi bych se měl nad sebou zamyslet, protože kromě vodky Absolut jsem si tam skoro ničeho nevšim...6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
První hláška co stála za to: ''Kdo se vysral do kabelky Tobě?''. Tempo bylo vleklé a Kotek, to dřevo... byl trapný až to bolí. Snažení se o otěhotnění a způsoby zplození byli postupem už přiblblé. Jinak nemohu nijak odsoudit tento film. Při sledování jsem se v pohodě uvelebil a čas utekl kupodivu rychle.

Dodatečné informace

Původní název:
Perfect Days - I ženy mají své dny (více)
  • Česká republika Perfect Days - I ženy mají své dny
Premiéra v ČR:
3. 11. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+

Podobné


Powered byJustWatch