Surfařka

71%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pěkný příběh postavený na skutečném osudu jedné dívky, což je pro mě vždy plus a na snímek dle opravdového příběhu se mi od začátku lépe dívá a dokážu se lépe vžít do role postav. Zpracování není výjimečně, herecké výkony dobré. Více než za 70% to u mě ale není.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Shodou náhod, den po "Drift" další snímek ze serfařského prostředí. Mladá AnnaSophia přijde o ruku, ale ani to ji nezničí její sportovní sen. Na mě je to až moc family friendly snímek a ikdyž to, jak se skutečná Bethany dokázala se svým handicapem vyrovnat, je opravdu dechberoucí - neznamená to, že o tom musí být dechberoucí i celý film (navíc s celkem vyčpělými hvězdami). 4.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Klobouk dolů před Bethany za to, jak se s celou tragédií úžasně vypořádala, poklona AnněSophii Robb za to, jak uvěřitelně dokázala to nejtěžší představitelné období v životě člověka zahrát, a respekt Seanu McNamarovi, protože takhle působivě a kvalitně zrežírovat příběh zavánějící patosem do takové míry, že i tvůrci Zrození šampiona by nevábně nakrčili nosy, už vypovídá o neprůstřelných režisérských schopnostech. Sice jsem si nepobrečel, ale v závěru jsem měl takovou radost, jako bych to celé s Bethany a její rodinou prožil i já. A přesně proto jsem si Surfařku také pouštěl:-)
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Sofistikované ,dojímavé a výstižné....čo viac si od kresťanského životopisného filmu želať?
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Když vás zasáhne nemilost osudu, tak máte dvě věci, které můžete udělat. Stáhnout ocas a do smrti sám sebe litovat a proklínat všechny ostatní, anebo se znovu postavit na nohy a poprat se s tím, co vám život ještě dokáže nabídnout.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
2
Poznámka na začátek: hodnotím film, ne příběh Bethany Hamilton (kterou obdivuji), za ni v závěrečných titulcích je ta jedna hvězda. Jinak to je ještě slabší než většina surfařských filmů, které jsem viděl (a to jich bylo docela dost). Pravé americké rodinné hodnoty, troška křesťanství, několik instantních životních mouder a dalších blábolů z motivačních příruček a happy end. A Kevin Sorbo. Člověkotísňovská akce v Thajsku totální WTF ("proč nejdou do moře, přivezli jsme jim tolik surfovacích prken?").
hp24
2 833 bodů
8
Uzasna sila divky, ktera prisla o ruku. O to vetsi vahu ma, ze jde o film podle skutecne udaliosti. Tolik lidi si stezuje na malickosti......
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Kuca25
2 132 bodů
6
Chvíli jsem uvažoval o 4 hvězdičkách, ale nakonec zůstanu u 3. Surfařka je film od kterého jsem čekal že by mohl být skrytý poklad, takový Orel Eddie na surfru. Neporovnávám osobnosti, ale filmy. Bohužel to se nestalo. Surfařka je průměrný film o úžasném příběhu. Z filmu nejsou cítit skoro žádné emoce. Přitom a potom co přišla hlavní postava o ruku, není cítit to co by podle mě divák cítit měl. Jediné co je z filmu skutečně cítit je krása toho sportu a Havaj. A to je pro film obrovské plus.
Radiant
Radiant
930 bodů
8
Tenhle film je prostě boží. A to jsem se na to kouknul jenom kvůli AnnaSophia Robb což dává smysl když je tu hlavní postavou. Příběh je skvělý jo je to podle skutečný události. Herecký výkony jsou dobré.