Snadný prachy

63%
Snadný prachy
Plakát traileru

JW je mladý, charismatický muž žijící ve Stockholmu. I když má hluboko do kapsy, vede dvojí život – nelegálně se živí jako řidič taxi a následně si dopřává komfort vyšší třídy. Poté, co potká krásnou, bohatou dívku, zaplétá se do světa organizovaného zločinu. Začíná prodávat kokain, aby si mohl i nadále dovolit svůj přepychový životní styl. Kam až bude schopný zajít…? Film natočený podle úspěšného noir románu švédského autora Jense Lapiduse.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Avizovaný akční krimi-thriller se nekonal (to by možná až tak nevadilo), ale ani výsledné ukecané drama mě nějak nevtáhlo. Takže za mě - nudil jsem se. Celkem nečekaně u filmu s takovouhle sexy tématikou. 4.5/10
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
7
Zatím viděn jen tento vstupní díl trilogie a i když to není žádný zázrak, nabízí se porovnání s domácí hroudou, kde v paměti (znavené fotbalovými maratóny) pátrám po něčem porovnatelném. Ale moment - vlastně podobný námět má česká klasika Bony a klid! A ta si ve srovnání s tímhle švédským hitem nevede nijak špatně! Nebál bych se říct, že na to, jak je "stará", vede na body. Nicméně chuť ožužlat si další díl Snadných prachů je nutkavá a rozhodně větší, než vrhnout se do sedačky na Bony a klid 2.

Dodatečné informace

Původní název:
Snabba Cash (více)
  • Dánsko Snadný prachy
  • Dánsko Snabba Cash
  • Dánsko Easy Money
Premiéra v ČR:
21. 4. 2011
Distributor:
Film Europe
Země původu:
Dánsko, NSR, Švédsko
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Snadný prachy