Pohřben zaživa

73%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Kdo by to čekal,že nám Ryan Reynolds ukáže takové herecké představení na tak malém prostoru. Pohřbený je totiž show jednoho muže,který se pokouší bojovat o svůj život. Bál jsem se,že film nedokáže dostatečně využít svůj potenciál,ale spletl jsem se. Je to napínavé,akční a v závěru překvapivé. Minimalistický film a přitom obsahově obrovský.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Ryan Raynolds dostane v rakvi zapalovač, mobil a trošku vzduchu. Žádná z těchto věcí nefunguje reálně. Žádný zvrat v tomto filmu není uvěřitelný. Přesto to do jisté míry má svou sílu a konec má skvělou gradaci.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Joelu Schumacherovi svého času stačila telefonní budka a pár lidí kolem ní. Rodrigo Cortés (tohle jméno začnu sledovat) šel ještě dál a nacpal výtečného Reynoldse do dřevěné bedny s telefonním signálem, o kterém si naši operátoři mohou nechat zdát :) a vytvořil originální a napínavý thriller, který kdyby byl zkrácen o pár zbytečných scén, mohl být geniálním. 7.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
V podstatě stejná hloupost jako telefonní budka s Colinem Farrellem. ALE... Je zde jedno ale. Očekával jsem stejnou nudu a kupodivu mě to vtáhlo a s napětím jsem očekával co se stane, nebo nestane i když šlo jen o jedno místo ze kterého není úniku. Stopáž uběhla jako voda a skutečně jsem neměl možnost se nudit. Pocity jsem měl skoro stejné jako Ryan Reynolds. Samotný závěr byl úchvatný. Mínus za místo, plus za zdařilé dialogy.
  • stopáž filmu
  • příběh
  • stejná lokace
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Za málo peňazí, veľa muziky.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Hvězdičku navíc už jen pro ten nápad a odvahu natočit 90 minut filmu odehrávajícího se v rakvi a že to je natočené hodně dobře. Ryan Reynolds si užíval svou sólovu jízdu a dal do toho hodně. A ten závěr? Ten mě dostal, čekal jsem dost, ale toto? Doporučuju koukat v noci, ono toho světla tam moc není. 72%
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Koncepčně originální? Rozhodně! Geniální? Ale kde že. Scénář se zjevně (pod náporem producentských připomínek?) snaží naplnit škatulku celovečerního filmu, místo toho, aby prostě naplnil škatulku uměleckého záměru, který vyrazí dech. Tvůrcům na tak dlouhé stopáži brzy docházejí výborné nápady a tak si vypomáhají i těmi druhotnými. Ty bohužel degradují celkové napětí i pocit, že hrdina je vlastně v loji a nemůže nic a my mu máme fandit. Jsem si skoro jist, že ona "akční scéna" kdesi za půlkou vejde do síně slávy jakou jeden z nejhloupějších offtopiců všech dob. I tak ale stojí Buried za pozornost, i proto, že podobný film už pravděpodobně nikdy neuvidíme. A Reynolds herecky roste film od filmu. 65%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Ze začátku jsem se trochu bál, že se budu nudit. 90 minut koukat na jednoho herce v rakvi? Nakonec se z toho vyklubal hodně napínavý film s dobrým výkonem Ryana Reynoldse a nečekaným zvratem na konci.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Nikdy bych nečekal, že film s jednim hercem bude tak napínavej a hrozně rychle uteče. Ten konec je skvělej. Konečně film, kterej si nehraje na to, že všichni všechny vždycky zachráněj a amerika je nezastavitelná. Naprosto úžasnej film. 95%. Za styl a za výkon Ryana a za příběh. Prostě za všechno! Skvělý!
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Dostal jsem doporučení od kamaráda na tento film a narovinu, nikdy jsem nedostal doporučení na film z kterého by jsem byl víc nadšený než tento film. pro někoho to může být nuda, však je to cápek zavřený v rakvi a má mobil. Jenže to napětí mnou prostě prostoupilo a bylo to skvělý.