Deník malého poseroutky 2

67%
Deník malého poseroutky 2
Plakát traileru

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)




lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Film pro děcka základní školou povinné, pro ostatní jenom nudná a rádoby vtipná slátanina. Alespoň té první kategorii nedělá žádnou ostudu, téma vyrovnávání se s těžkostmi první lásky bych mladým chlapcům předkládal přednostně i v rámci školní výuky, větší fušku totiž v mládí jen těžko zažijí..
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
slabsie ako jednotka, menej humoru, menej skolskeho prostredia (co bolo hlavne plus v prvej casti) a menej rowleyho... sem tam sa najde vynikajuci vtip ale nahlas som sa zasmila len dva krat...
kubas369
4 086 bodů
6
Nemužu si pomoct ale tohle mi připadá jako prcičky pro malý haranty. Každym viděným dílem se toto moje tušení jen prohlubuje.

Dodatečné informace

Původní název:
Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules (více)
  • USA Deník malého poseroutky 2
  • USA Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules
  • USA Deník slabocha 2
Země původu:
USA
Rozpočet:
21 mil. USD
Tržby:
72,53 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Deník malého poseroutky 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Deník malého poseroutky 2


Powered byJustWatch