Mupeti

61%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Velmi sympatický film, který dokáže jistou nostalgii přenést i na ty, kterým se po Muppetech vlastně nikdy nestýskalo. Vtipná hra s klišé a neustálé shazování sebe sama se s trochou toho moralizování nijak nebilo. Opakování některých vtipů nevadí. Zrůdnému dabingu se vyhnout obloukem!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
To nadšení z Mupetů vysloveně čiší, takže je víc než jasné, že pro Segela tohle vysněné dílko opravdu hodně znamenalo a při psaní scénáře si dal sakra záležet. Soundtrack je hodně povedený, gagy a camea fungují, takže pokud někdo hledá bláznivou komedii, u které bude mít celou dobu nadšený úsměv, jsou Muppets jasnou volbou. 7.5/10
bayern
13 716 bodů
5
V dnešní době je velká móda dělat z různých přitroublých seriálů velkofilmy a dotáhnout do kina chudáky rodiče z natěšenými dětmi,kteří potom samozřejmě chtějí mít všechny tyto postavičky doma.Film se nebo nemá děj,ve finále,když se nad ním zamyslíte,tak nakonec není ani pro děti,protože tomu nemůžou rozumět a snad jen ty postavičky jsou hezky udělané.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Minimum vtipných scén, nevýrazné, minimum hlášek a co to skřekání? Tohoto bych se fanouškem určitě nestal. Naprosto bez energie. Jakmile jsem toto viděl a slyšel, skoro ze mě opadla nostalgie. Mladší publikum to snad osloví více. Seriál byl rozhodně přívětivější.
  • Humor
  • Tempo
Matli
Matli
8 300 bodů
0
Hodně dlouho jsem tomu dával šanci, ale fakt to nejde, když už musím přetáčet ty strašný písničky, tak to už je co říct a že vydržím hodně. Nechápu jak se tam mohlo objevit tolik známých tváří, o hlavní mužské postavě nemluvě, asi nějakej zkrat. Ani tomu díděti se to nelíbilo. 4% za snahu
Toren
Toren
5 155 bodů
8
Originální, hravé a totálně meta! Takhle si představuju moderní film pro všechny věkové kategorie. Skvělé songy, parádní camea a zábavná atmosféra od začátku do konce. Je mi smutno, když vidím to hodnocení.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Fakt jsem to nečekal. Je vidět, že Segel má spousty kámošů všude možně, protože to obsazení snad už populárnější pro dnešní dobu být nemůže. Skvělé songy a hlavně nevtíravý, příjemný a milý humor je silná stránka tohohle filmu. Rozhodně se dá doporučit dospělým i dětem co rádi rodinné filmy. I když Mupeti děti asi tolik nepobaví a pokud ano, můžu 100% říct, že z jiného důvodu než starší obecenstvo. 74%
kubas369
4 086 bodů
6
Špatnej vtip, kterej totalně dodělává českej dabing(zlo). Tohle jde bohužel naprosto mimo mě. "Celebrity nejsou lidi"
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Velmy dobře udělaný film ale jen pro děti již dopřeu si tohle musíte říct protože je film opravdu určený pro nejmenší a je to zatraceně vidět příběh neskutečně nablblí a stejně tak i scénář a i zpracování nebo i samotná locká logika ale nu což filmu se vede v tom co má a to v humoru a otom aby zaujmul děti.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Taková rodinná komedie.Na jedno shlédnutí...