Máma mezi Marťany

52%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Při takovém rozpočtu natočit takový paskvil to chce vážně odvahu. Snímek je odfláknutý v každém detailu a po celou dobu dokázal maximálně nudit na 100%. Zde prostě není co chválit. Animace by měla v roce 2011 už nějak vypadat,ale to si očividně tvůrci tohoto snímku nemysleli.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Pěkný animák. Viděno v BD kvalitě ve které vynikla detailní animace. Příběh je podobný jako akčnímu sci-fi filmu. Hodně se mi to líbilo a bavilo. Opravdu solidní film.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
skaredo vyzerajuci mega-prepadak ktory ma par svetlych okamzikov, ale vacsinu casu ide o nudu, ktora nedava ani prilis zmysel (i ked co ocakavat od filmu ktory sa odohrava na marse... ze...) a navyse je plny otravnych postav (od fracka milo-a po gribblera) mars to nema poslednou dobou v hollywoode lahke...
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Dobrá dobrodružný animak pro celou rodinu ale nic víc.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
dráza
dráza
888 bodů
4
Někdo by byl radši, kdyby marťani unesly druhou polovinu rodičovského páru. V mým případě by aspoň na jednu generaci pominuly obavy z marťanské invaze, teda pokud by jim nedošlo pivo, To by sme je tu měli hned.
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
5
Úplně blbý to není. Ponaučení z toho plyne obrovský, závěr je dech beroucí a nechybí tomu happy end. I když jsem si říkala, že některé scény jsou ukřičené a zmatené, chvílemi jsem nevěděla na jakého hrdinu směřovat zrak. Ale i tak v celku povedené.