Arthur

59%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Originál jsem neviděl,proto nemohu porovnávat,ale mne se tahle verze s Russellem Brandem v hlavní roli celkem líbila. Nejvíce jsem sse bavil dokud si Arthur užíval své bohatství plnými doušky. Následovné probuzení do obyčejného života a prozření,že bohatství není vše už bylo jen nutné vyplynutí děje,které mne však příliš nenaplnilo. Helen Mirren byla každopádně skvělá.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
4
Fotogenický anglický filmový a divadelní herec Russell Brand v titulní roli remaku komediální klasiky z roku 1981 horko-těžko stíhá Dudleyho Moorea v o třicet let starší verzi komedie; zato Helen Mirren se svou "starší" chůvou v podání Liz Minelli nesoupeří, ale podává ji civilněji a možná s trochu větším nadhledem. Příběh pozdního dozrávání "věčného dítěte" je zdařilou komedií, mohl ovšem být i něčím víc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Brand jako trošku jiná verze Bruce Wayna je celkem kupodivu snesitelný, ale Arthur prostě není moc vtipný. Navíc fakt, že jsem si na něj vzpoměl až po dvou týdnech, taky plusové body nepřidává. 4.5/10
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
4
Za prvé, originál s Dudleym Moorem mám moc rád. Za druhé, opravdu nesnáším Russlana Branda. Brand se nedá vůbec srovnávat s Moorem. Dudley byl fantastický. Lépe zahranou opilost jsem v americkém filmu neviděl. Jeho Artur je roztomilý, téměř neustále v lihu naložený opilec. Trousí jeden vtip za druhým(viz koupel v penicilínu) a ani v nejmenším nemá problém dělat si srandu sám ze sebe. Liz Minelli je osobitá a má skutečné starosti a úžasného tátu. Za to Brand je otravná parodie Jacka Sparrowa(stejná postava jako v Pohádkách na dobrou noc, akorát s rancem peněz) a Naomi je fakt divná a nudná postava. Jedinné co se mi na tom líbilo byla Jennifer Garner.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Vtipná a vcelku dobrá komedie.Avšak mi přišla spíše průměrná...
hovorkok
hovorkok
647 bodů
6
Tohle není komedie jako každá jiná. Ze začátku jsem si říkala, že je to blbost, teď už si nemyslím, že až tak velká. Výborné hlášky a scény, dojemný příběh, Russell Brand mě opravdu začíná bavit. Též mě zaujalo, že to nemělo stejný průběh, jako každá jiná romantická komedie s postavami dva + jedna. Opustili zde od trapného a opakovatelného "nech mě to vysvětlit" a "ty to nechápeš", jakmile se ta třetí osoba dozví o té druhé, nemám ráda to zbytečné obcházení, kdy postavy místo toho, aby vysvětlovali, tak prosí, aby to mohli vysvětlit. Velice chválím tuto komedii. Sice předvídatelný konec, ale jakmile by to neskončilo, tak jak každý očekává, a vzal by si tu furii, každý by řekl, že to teda skončilo trapně.
Boldrick
310 bodů
6.5
Nemám rád romantické komedie, ale Brand tam má pár solidních levičáckých hlášek.