Zkus mě rozesmát

73%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Adam Sandler je tak specifický herec,že jeho filmy řadím do speciálního žánru zvaného - Sandlerovky. Jsou typické tím,že zde Sandler hraje pohodové týpka,humor je zábavný a ve snímku vystupují převážně Adamovi kamarádi. To všechno je případ tohoto snímku,který dokáže velmi dobře rozesmát.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Lepší z amerických romantických komedií, přesto nejsem ochoten dát více než 65%. Jennifer Aniston a Adam Sandler jsou mistři těchto laciných, někdy i hezkých komedií plných dvojsmyslů a přetvářek. Zde to vyšlo tak na půl. Chvíli nuda a kýč malou chvilku zábava a smích.. drtivá většina filmu vhodná jako pozadí pro důležitější práci. Neurazilo, nenadchlo..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Další romantická komedie s Adamem Sandlerem, kde mu skvěle sekunduje velmi sympatická Jennifer Aniston. A pravdou je, že herecký koncert tu má hlavně Jennifer, na které to celé v podstatě stojí. Lehký nekřečovitý humor ve velmi povedeném příběhu je zárukou odpočinkové podívané pro každou diváckou generaci. Jistě, místy je děj dosti přitažený za vlasy, ale komu to vadí? Odpůrcům tohoto žánru? Mnohé romantické filmy se zaměřují hlavně na citové záležitosti v růžových barvách, ale tento snímek se všem těmto pravidlům úspěšně vyhýbá. Zápletka je stavěná na typické mužské ješitnosti s cílem dosáhnutí svého partnerského cíle a že to skončí tak jak to skončí, muselo být všem divákům jasné už od prvních minut děje. Tedy nenáviděná předvídatelnost? V jistém smyslu ano, ale opět. Komu to vadí? Snímek je velmi povedený a pro Sandlera je to další velké plus.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Adam Sandler je v současném filmovém světě jedna z mála jistot. Pro mě osobně je jeho jméno skoro pokaždé (zvláště pokud film i sám produkuje) zárukou parádní komedie. Nejinak je tomu i u Just Go Wit It, která nese všechny klasické znaky jeho snímků..7.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Sandler je nehoráznej pán. Když se zrovna nudí, sbalí si dvě košile, pár kamarádů, dvě protivný děcka a jednu z nejžhavějších čtyřicátnic na světe a odjede na pár týdnů na Havaj, kde to všechno poslušně natáčí jeden z nejméně nadaných komediálních režisérů. A co víc, neskutečně mu to vydělá. Abych nezněl sarkasticky, tak ano, je to film o něčem, co velice připomíná lejno, ale ano, bavil jsem se u toho a s herci mi bylo v tom úžasném prostředí tak dobře, jak jsem to dlouho nezažil u žádného jiného podobně laděného snímku (naposledy myslím, kdo by to byl řekl, u 50 krát a stále poprvé). Humor je na Sandlerův vkus velmi decentní, tempo příjemné a vyznění chtě nechtě nesmírně pozitivní a hlavně nakažlivé... Fakt nechápu, jak to ten chlap někdy dělá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Mě to tedy maximálně nerozesmálo. Ano, pár momentů co mě bylo k smíchu a byly vtipné, zde byly. Trnem v oku snad byla jen ta přehrávající dívenka. Rozhodně jde o pohodovou komedii.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Typické sandlerovské instantní nudle po stodvacáté: rány do hlavy, rány mezi nohy, pár výkalů i zaručeně všechno ostatní, co můžete najít pod nálepkou "buranství". Když ale člověk kolem sebe v sále vidí ty zalamující se páry, dojde mu, že ten model dává dokonalý smysl a lidi si ho přímo žádají! Prostá upřímnost a jednoduchost prodaná pod známou značkou očividně táhne a ještě dlouho táhnout bude, tak proč na tom receptu něco měnit. Zvlášť když ta návratnost je i s minimálním úsilím obrovská (Sandler prostě všem zaplatí dovolenou a natočí tam film, který se mu x-krát zaplatí. Jestli tohle není nejlepší zaměstnání na světě...?) a když to pořád jde i bez scénáře a pořádného režiséra (ne, slepit těch pár scének opravdu nemohlo dát velkou práci). Pár frků každopádně stojí za to, Jennifer je překvapivě cool a kolem a kolem, ve srovnání s Grown Ups to alespoň připomíná film. Ba přimo romantický. Přestože ta sandlerovská romantika bude vždycky trochu neotesaná :-).
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Sandler příjemně překvapil, už jsem ho začal nesnášet, ale tímto snímkem se vytáhl, palec nahoru!!
jirka26
6 288 bodů
4.5
Sandler mě už pěkně nudí, jeho kariéra jde do kopru jako u Murphyho.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
taková milá oddechovka. Ideální role pro Jennifer Aniston.