Hlavně nezávazně

63%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Emma a Adam mají spolu v rámci svého přátelství příležitostný sex a rozhodnou se, že z toho udělají běžnou věc. Avšak za předpokladu, že k sobě nebudou mít žádné city. U Adama se ale projeví. Co na to Emma? Natalie Portman a Ashton Kutcher. Oba jsou patřičně živelní a svým způsobem jako pár vcelku roztomilí. Snímek v sobě nese okouzlující a úsměvné okamžiky, i když se to celé drží jediné lajny a tím je životní postoj Emmy, která je tu neustále moralizována faktem, že takový vztah není dlouhodobě udržitelný. Že s tím zkrátka mají i city co do činění. Že emocionální vztah je jedním z nejmocnějších sil v přírodě. Atmosféra snímku je živá a svým úsměvným nadhledem nenudící. Přesto se objevuje vagón nejrůznějších výhrad vůči určitým aspektům postav, vývoje děje a vůbec určité logičnosti. Z počátku oba vystupují jako pubertální jedinci a později, když to mezi nimi začíná být citově vážné, chybí mezi nimi ta správná chemie. Ke konci připadá onen citový vývoj, hlavně u Emmy, nějak uspěchaný. Jako letní romantická komedie se dá i tak užít a přijít během sledování na jiné myšlenky a naopak zapomenout na chmury. Na režijní stoličce režisér s českými kořeny Ivan Reitman, kterého tu bystré oko v jedné scéně i zahlédne. A jen tak pro zajímavost, námětem tento film v kinech konkuroval snímku uvedeného ve stejném roce ´Kamarád, taky rád´ (2011)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mrzí mě, že Natalie, když už se objevila v takovémhle žánru, si nevybrala něco kvalitnějšího. Reitman se stal definitivně průměrným rutinérem (bojím se bojím nadcházejících Krotitelů), protože situací, kdy jsem se zasmál, opravdu moc nebylo...Navíc u mě ani moc nezafungovala ta dramatická složka, takže 4.5/10...
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
Hláška: Emma: "Adame, co se děje? co se stalo?" Doktor: "Pohmoždil si zápěstí, když praštil do zdi." Emma: "Napsal jsi mi, že umíráš!" Adam: "Fakt to bolí." - Romantická komedie 3 hvězdy + 1 za Natalii Portman
kedl
kedl
6 380 bodů
6
podstatě to samé jako Friends with Benefits, akorát místo Justina Timberlaka, omlouvajícíse Portman v jejíž podání .....NIC MOC!!!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Tohle má možná podobný námět jako Kamarád taky rád, ale stejné to v žádném případě není, rozhodně tedy ne, co se kvality týče. Natalie Portman je moje nejoblíbenější herečka, ale do téhle role mi teda moc neseděla, protože má na víc.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Musím říct, že jsem se skvěle bavil. Tenhle film je pro mě velikým překvapením a první role Kutchera v komedii kde mi vyloženě nevadí. Dlouho jsem váhal jestli dám 4*, ale po cca 45 minutách mi došlo, že je to nesmysl. Není to bůh ví jak originální. Jako oddychovka je to parádní. Konec už se trochu táhne, ale i tak krásné 3* (65%)
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Emma a Adam si chtějí dosyta užívat sexu a přitom se nijak nevázat, jenže nastavená pravidla vydrží samozřejmě jen tak dlouho, dokud se nezamilují. Poměrně otřepaný nápad, do kterého pohledné pozadí Ashtona Kutchera zapadá jak p*del na hrnec, ale od Natalie Portman přece jen očekávám poněkud charakternější role. Tady byla celkem o ničem.
memphistto
499 bodů
8.5
Příjemná oddechovka..
prcek1712
355 bodů
10
Pro mě klasika ♥ Film, na který se můžu dívat dokola a dokola a dokola a dokola! :)