Rallye smrti 2

60%
Rallye smrti 2

Autoři filmů Rallye smrti a Resident Evil vás znovu zavádí do adrenalinem nasáklého světa nejďábelštější televizní reality show na světě – Rallye smrti. Monstrózní auta, kulomety a srážky, při kterých praskají kosti, jsou hlavní lákadla zbrusu nového strhujícího fi lmu s hvězdným hereckým obsazením. Luke Goss (Hellboy 2: Zlatá armáda), Sean Bean (trilogie Pán prstenů); Ving Rhames (Piraňa 3D) a Danny Trejo (Grindhouse) jsou zárukou našlapané a ultra divoké akční zábavy.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Druhý snímek o honosném smrtícím závodu ve věznici si jde zcela svou cestou. Zatímco ten předchozí sázel hlavně na akci, zde už jde přeci jen i o příběh. Kvalitou nijak nezaostává a opět je na co se dívat. Ony závody se sice začnou jezdit až v druhé polovině celého dějství, ale to neznamená, že by byla před tím nuda. Naopak, akce střídá akci už od samotného začátku. Nový aktéři rozehrávají další smrtící podívanou, která vyráží dech.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Až tak divoké a šmrncovní jako jednička to nebylo, ale akcí je tam vcelku taky dost. Film obsahuje nápadně moc nelogičností a dost zpomalených záběrů. Čeho je moc, toho je příliš, aneb, někdy málo znamená více.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Tohle je prostě trend dnešní filmařiny. Když nevíš, co natočit, tak prostě udělej "nultej" díl k nějakému úspěšnému filmu a vydávej ho za pokračování. I přes mé rozhořčení tohle nebylo zase tak špatné, jak jsem čekal, ale pořád se nemůžu smířit s tím, že to je jenom další vykrádačka.

Dodatečné informace

Původní název:
Death Race 2 (více)
  • Jižní Afrika Rallye smrti 2
  • Jižní Afrika Death Race 2
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Jižní Afrika, Německo, Jihoafrická republika
Rozpočet:
7 mil. USD
Čeština:
Rallye smrti 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rallye smrti 2


Powered byJustWatch